Ana sayfa Sosyal Medya Video oyunu sevenler, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, sürpriz bir oyunla Metro’da!

Video oyunu sevenler, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, sürpriz bir oyunla Metro’da!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin genç ve başarılı oyuncuları arasında yer alan Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu, birlikte Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde rol almışlardı. Bu kez bambaşka bir şekilde hayranları ile buluşacaklar. Çekimleri henüz biten dizinin ardından iki oyunu ile birlikte Duygu Köseoğlu’nun da yer aldığı bir mobil oyunla yarın (20 Kasım) hayranlarıyla buluşacak.

Çok oyunculu bir video oyununa birlikte katılan üç oyuncunun yaşadığı maceraları görmek isteyenler için kısa bir zaman kaldı. Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, instagram sayfalarından hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptılar.

“PUBG Mobile Metro Royale modunda heyecan yer altında devam ediyor!” başlığıyla facebookt’ta yayınlanan videonun bir kısmında iki oyuncunun oynarken ne kadar eğlendikleri de görülmekte.

Zorlu bir mücadele veren Afra Saraçoğlu, Egoist Pati, Mert Yazıcıoğlu ve Duygu Köseoğlu’nun birlikte oynadıkları oyunun sonucunu merak edenler yarın yayınlanacak videoyu izleyebilirler.

“Bakalım tahliyeyi başarıyla sonuçlandırabilecekler mi!?” sorusunun yanıtını da yarın bulacaklar. Metro’da geçen oyun için heyecan dorukta!

Oyuncuların ‘Mücadele yer altında’ etiketiyle yaptıkları paylaşımlarını ise aşağıda görebilirsiniz…

Bu sefer metroya binmek için değil, macera için yer altına indik! ????#MücadeleYerAltında @pubgmobile_tr https://youtu.be/BLkE6Ay3FQU

Video oyunu sevenler, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, sürpriz bir oyunla Metro'da! 8

Yer altında büyük kapışma!???? #MücadeleYerAltında @pubgmobile_tr

Video oyunu sevenler, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, sürpriz bir oyunla Metro'da! 9