Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gibi dizisi Exxen’de kaldı. Dizinin Disney Plus’ta yayınlayacağı haberleri asılsız çıktı!..

Gibi dizisi Exxen’de kaldı. Dizinin Disney Plus’ta yayınlayacağı haberleri asılsız çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Exxen platformunda yayınlanan, başrollerinde Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç üçlüsünün başarılı performanslarıyla yer aldığı Gibi dizisi farklı konsepti ile izleyicinin dikkatini çeken ve çok beğendiği bir proje olarak adından söz ettirdi.

Kendine has esprileriyle bilinen komedi oyuncusu Feyyaz Yiğit’in Aziz Kedi ile birlikte senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Gibi dizisinin çok yakında farklı bir platformda izleyicisiyle buluşacağı haberleri gerçek dışı çıktı.

Gibi’nin yeni bölümlerinin Türkiye’ye Haziran ayında giriş yapacak Disney Plus’ta yayınlanacağı söylenmişti. TV eleştirmeni Sina Koloğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada bu iddiaların asılsız olduğunu belirterek  şu ifadeleri kullandı; “Disney’e gittiği söylendi. Sordum, ‘Yok öyle bir durum’ dediler. Duyduğum, 6 sezon Exxen’de. Peki yeni bölümler ne zaman geliyor? Eylül ayında…”

Üçüncü sezonuyla Exxen platformunda izleyiciyle buluşmaya devam eden dizi yeni sezon bölümleriyle de Exxen’de izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Gibi dizisi Exxen'de kaldı. Dizinin Disney Plus'ta yayınlayacağı haberleri asılsız çıktı!.. 101

Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç üçlüsünün Yılmaz, İlkkan ve Ersoy karakterleri ile vücut bulduğu Gibi Exxen’in dikkat çeken işlerinden biri.

İzleyicilerin yeni bölümlerini merakla beklediği, sosyal medyada hazırlanan kısa videoların da yüksek beğeni aldığı bir yapım olan Gibi dizisi 4. sezonuyla Eylül ayında yine Exxen’de izleyiciyle buluşacak.