Ana sayfa Sosyal Medya Şanssız güzel! Sude Zülal Güler için ‘gülümse kaderine’ sözü tam da şimdi söylenebilir!

Şanssız güzel! Sude Zülal Güler için ‘gülümse kaderine’ sözü tam da şimdi söylenebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Sude Zülal Güler, 2013 yılında Çınar dizisinde yer aldı ve Mayıs Kraliçesi dizisiyle birlikte de dikkat çeken bir isim oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki Ayşe Sultan rolünün yanı sıra Kesif isimli sinema filminde de yer aldı.

Genç oyuncunun kariyerinde en önemli ve en dramatik çıkış ise 2020 yılında gerçekleşti. Tolgahan Sayışman ile birlikte Şeref Sözü isimli dizinin başrolünde yer alan oyuncu, bir ilke imza attı. İlk kez başrol olan oyuncu, Tolgahan Sayışman gibi çok önemli bir partner ile de bu dizide buluşmuş oldu. Ancak proje sadece 4 bölüm sürdü ve bu oyuncunun ilk başrol şanssızlığı oldu.

Ardından geçtiğimiz sezon yaz döneminde yayınlanan Kazara Aşk isimli romantik komedi dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, yine reytinglerin azizliğine uğradı. Star TV yönetimi diziyi uzatmak istediği için 13 bölüm süren Kazara Aşk, düşük reytingler alan bir yapım oldu ama izleyicilerini de eğlendiren bir projeydi.

Şanssız güzel! Sude Zülal Güler için 'gülümse kaderine' sözü tam da şimdi söyenebilir! 31

Öğrenci Evi isimli dijital dizide de rol alan Sude Zülal Güler’in hayranları için Gülümse Kaderine çok önemli bir diziydi. Çünkü oyuncu adına başrol olarak beklenen çıkışı bu projede yapabilirdi. Fakat yine gerçekleşmedi. Dizinin reytingleri düşük gelince, Fox TV tarafından 25 Mayıs’taki 5. bölümde final yapılması kararı çıktı.

Sude Zülal Güler, başrol olduğu hiçbir projede kaderine gülümseyemedi… Şimdi ise “gülümse kaderine” sözü oyuncu için manidar bir söz olarak akıllarda kaldı…

Bahar Şahin ile iyi bir uyum yakalayan, dizideki erkek partneri Doğan Bayraktar ile de sosyal medyada beğenilen bir dizi çifti olan genç oyuncu, şimdi kariyer çıkışı için yeni projeler ile şansını denemek durumunda kalacak.