Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti Nefes, geldi Ayliz! İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz’i buldu bir kere, nasıl da neşeli bir görseniz!

Gitti Nefes, geldi Ayliz! İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz’i buldu bir kere, nasıl da neşeli bir görseniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen Seni Çok Bekledim isimli dizide başrollerde Özcan Deniz ile birlikte İrem Helvacıoğlu yer alıyor… Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, şimdi yeni rolü için çalışıyor.

Nefes’in ardından artık ekranda Ayliz karakteri ile göreceğimiz oyuncu, alışveriş merkezinde görüntülendi. Helvacıoğlu, çekimlerde çok eğlendiklerini söyledi. Oyuncu, “Başlıyor inşallah. Biz başladık ama heyecanla yayınlanacağı günü bekliyoruz hep beraber” diyerek yeni rolü için heyecanlı olduğunu belirtti.

Çekimlerin güzel geçtiğine değinen oyuncu, ekibin çok iyi olduğunu ve oyuncu arkadaşları ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını anlattı. Helvacıoğlu, “Çok keyifli gidiyor. Ekip çok tatlı. Oyuncu arkadaşlarım çok güzel. Çok güzel bir enerji yakaladık. Özcan’la da beraber öyle…” diye konuştu. Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun nasıl bir dizi çifti olacağına yönelik izleyicilerin meraklı bekleyişi vardı.

Gitti Nefes, geldi Ayliz! İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz'i buldu bir kere, nasıl da neşeli bir görseniz! 7

Ünlü oyuncu, enerjilerinin tuttuğunu söyleyerek önemli bir ayrıntı vermiş oldu. Pandemi döneminden önce proje için görüştüklerini dile getiren İrem Helvacıoğlu, sürecin buraya kadar uzadığına değindi.

Helvacıoğlu, “Çok zor bir dönem atlatıyoruz dünyaca. Tabii ki süreç normal seyrinden bir tık daha zor ilerlemek zorunda kalıyor” diye konuştu ve aslında gecikmediklerini, olması gerektiği gibi her şeyin ilerlediğini vurguladı.

Sette çok eğlendiklerinin altını çizen oyuncu, Özcan Deniz ile sette nasıl bir iletişimleri olduğu konusunda da şu detayları verdi: “Çok keyif alıyoruz, sohbet ediyoruz. Çektiklerimiz üzerine konuşuyoruz. Beraber birbirimizi değerlendiriyoruz, nasıl olacak, nasıl gidecek. İyi de anlaşıyoruz. Ekipçe de öyle.”

Oyuncunun açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.