Ana sayfa Dizi Haberleri Gizem Karaca, Fox TV dizisine hikayeyi değiştirmek için geliyor!

Gizem Karaca, Fox TV dizisine hikayeyi değiştirmek için geliyor!

tarafından ker_def

Baraj dizisinde olaylar iyice Arap saçına dönmüştü. İşte bu denklemi bozmak ve yeni bir durum yaratmak üzere bir kadın karakterine ihtiyaç vardı. O karaktere karar verildi ve oyuncu da belli oldu. Baraj dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Yapımcılığını MEDYAPIM ve No:9 Productions’ın, senaryosunu Hasan Tolga Pulat’ın, yönetmenliğini ise Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği “Baraj” dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Salı akşamları FOX izleyicisiyle buluşan dizinin 17. bölümünden itibaren Gizem Karaca, “Bahar” karakterine hayat verecek.

Nehir ve Nazım arasındaki aşkta güzel gelişmeler yaşanıyordu ki, araya giren Tarık, Nazım’ı hapse göndermek için cinayeti üzerine yıkmaya karar verdi. İşte bu zorlu süreçte Bahar karakteri, Nazım’ın suçsuzluğunu ispatlamak için hikayeye geliyor.

Bahar, Nazım’ın (Feyyaz Duman) avukatı olarak izleyici karşısına çıkacak. Alımlı ve dikkat çekici bir avukat olan Bahar, hikayenin en kilit noktalarından birinde yerini alacak. Baraj dizisinde hikayenin gelişmesi için yeni karakterlere ihtiyaç vardı. Gizem Karaca’nın katılması önemli bir fark yaratacaktı. Karaca, en son TRT1 ekranında yer alan Şampiyon dizisinde bir süre izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Iman Casablanca ve usta oyuncu Sumru Yavrucuk’un yanı sıra Nezaket Erden, İhsan İlhan, Batuhan Yüzgüleç gibi birbirinden başarılı isimleri barındıran “Baraj”, heyecan verici bölümleriyle her Salı FOX’ta.