Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 iyi ki yapmış dedirten Gönül Dağı’na atv’nin final yapan dizisinden transfer!

TRT1 iyi ki yapmış dedirten Gönül Dağı’na atv’nin final yapan dizisinden transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, başarılı performansı ile göz dolduran yapımlar arasına katıldı. Tüm kategorilerde reytinglerde iyi oranlar tutturan ve her kesimden izleyicilere hitap eden dizi, hem hikayesinin naifliği hem oyuncu kadrosunun başarısı hem de müzikleri ile çok beğeniliyor.

Cumartesi akşamlarında reytinglerin dengesini de değiştiren Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan başrolde bulunuyor. Bozkırda bir Anadolu kasabasında yaşananları anlatan dizide, izleyicileri çeken en önemli unsur ise kendilerini çocukluk yıllarında gibi hissetmeleri…

Sokaklarda oynayan çocuklar, güven içinde birbirleri ile komşuluk içindeki mahalleli, hayalleri olan gençler, yardımseverlik, birliktelik ve dayanışma ruhunu pekiştiren görüntüler… Gönül Dağı dizisi sezonun en iyi yapımlarından birisi ve “iyi ki TRT1 böyle bir dizi yaptırmış’ dedirtiyor.

TRT1 iyi ki yapmış dedirten Gönül Dağı'na atv'nin final yapan dizisinden transfer! 7

Dizinin kadrosuna yeni bir ünlü isim daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ulviye Karaca ekibe katıldı. Daha önce Beni Affet dizisinde Zühre karakterini canlandıran Karaca, son olarak da Gençliğim Eyvah isimli atv dizisinde Nuriye olarak ekrandaydı.

Ulviye Karaca artık Gönül Dağı dizisinde yer alacak ve Gülsüm öğretmen karakterine hayat verecek.

atv’nin Gençliğim Eyvah dizisi yaz ekranında başlamış ama sezon dizileri yayına girince reytingleri iyice düşmesi üzerine final yapmıştı. Bu diziden sonra 4 ünlü isim ise farklı yapımlara dağıldı. Burak Tozkoparan Menajerimi Ara’ya gitti. Cengiz Bozkurt, Kuzey Yıldızı dizisine katıldı. Bahar Süer ise İyi Aile Babası ile anlaştı. Son olarak da Ulviye Karaca, Gönül Dağı’nda yer alacak.