Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gizem Karaca için yer aldığı son dizi ve son rolü çok özeldi!

Gizem Karaca için yer aldığı son dizi ve son rolü çok özeldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi geçtiğimiz hafta sezon finali yaparak arak verdi. Barış Arduç ve Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Evdokya karakterinde ise Gizem Karaca’yı izledik.

Çok başarılı bir performans ortaya koyan ünlü oyuncu, Büyük Selçuklu Devleti’nin hikayesinin anlatıldığı dizide çok güzel bir dönem geçirdi… Alparslan dizisinin büyük beğeni toplaması ve reytinglerde de çok güçlü bir konumda olması oyuncu adına da büyük bir şans oldu…

Gizem Karaca, normalde İzmir’de yaşıyor ve dizilerde yer aldığı zaman da İstanbul’a gelerek işine devam ediyor. Oyuncu, Alparslan dizisi için de yine hayatından fedakarlıklar yaptı. Ancak bu durum oyuncuya çok da olumlu yansıdı. Çünkü Evdokya karakteri çok güzel bir deneyim oldu.

MAG Dergisi’ne özel pozlar veren ve açıklamalarda bulunan Gizem Karaca, Evdokya karakteri için şunları söyledi: “Evdokya’nın gerçek olması, hakkında bilgi edinip canlandırabilmek gerçekten çok kıymetli bir duygu.”

Gizem Karaca için yer aldığı son dizi ve son rolü çok özeldi! 8

MAG Dergisi’nin Haziran sayısında hoş pozlarıyla yer alan oyuncu, hem güzelliğini sergiledi hem de fit vücuduyla gövde gösterisi yaptı.

2011 yılında Miss Turkey ikincisi olan güzel Gizem Karaca, oyunculuğu tercih ederek hayatına yenilikler kattı. Oyunculuk serüveni ile ilgili konuşan Gizem Karaca şunları söyledi:

“Bu süreç ve bu yolculuk benim için çok kıymetli. Her proje bir yolculuk diye düşünüyorum. Bu süreçte beraber yola çıktığınız ve o yolu beraber yürüdüğünüz insanlar oluyor. Aynı amaç için bir araya geliniyor ve sonra ayrılınıyor; ama o yolu değerli kılan, birbirinize kattıklarınız oluyor günün sonunda. Çok değerli sanatçılarla ve ustalarla çalışma fırsatım oldu ve her projede, her canlandırdığım karakterde hayatıma katacak özel şeyler oldu. Bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum.”

Gizem Karaca için yer aldığı son dizi ve son rolü çok özeldi! 9