Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam’ın Yasak Elma’dan ayrılmak kararının perde arkası!

Şevval Sam’ın Yasak Elma’dan ayrılmak kararının perde arkası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyunu Şevval Sam, altıncı sezon için hazırlıkların başladığı Yasak Elma dizisinde olmayacak. Gelen son bilgiler ve iddialar bu yönde. Tabii ki ünlü oyuncu daha önce yaptığı açıklamada sanki dizide yer alacakmış gibi bir izlenim oluşturmuştu. Ancak oyuncunun çok yorulduğu da bir gerçek.

Şevval Sam, beşinci sezon boyunca hem dizinin setinde yoğun bir tempoda çalıştı hem de konser maratonu hiç bitmedi. Kış aylarında özellikle çok yorulan Şevval Sam, müzik çalışmalarına da ara vermeyince bir hayli sıkıntı çekti. Yaz ayları için hazırlanan konser takviminin de dinlenmesine izin vermemesi sonrasında ünlü oyuncunun Yasak Elma dizisine veda etme ihtimali ortaya çıktı.

Şevval Sam'ın Yasak Elma'dan ayrılmak kararının perde arkası! 7

Gelişmeler Şevval Sam’ın diziyi bırakmak istediğini gösteriyor. Hatta bunun bir de arka planı var. Gezen yıl Haziran ayında oyuncu yaptığı açıklamada izleyiciler büyük bir istek ile dizinin devamını talep edince, kendilerinin de buna uyduğunu söylemişti.

Ancak Şevval Sam adına akıllarda kalan söz ise, “Yasak Elma dizisinde yaşlanmak istemiyorum” sözüydü… Ünlü oyuncu altıncı sezonda hikaye devam edecek olsa bile hem yorulduğu hem de artık bu projenin kendisine pek de bir katkısının olmadığını gördüğü için devam etmek istemiyor.

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, ünlü oyuncuyu ikna eder mi? Ya da yeni sezonda Ender karakterine çok mu ihtiyaç var? Bu sorulara yenileri eklenebilir. Ancak Yasak Elma dizisi zaten büyük bir değişim geçirerek altıncı sezonda yoluna devam edecek.

Diziden geçen sezon Şahika karakterinde Nesrin Cavadzade ayrılmış ama bunun bir olumsuz etkisi olmamıştı. Şimdi de Ender karakterinin gitmesinin şayet senaristler çok iyi bir hikaye kurgusu oluşturur ve yeni katılacak oyuncular da buna ayak uydurursa çok da önemi olmayacaktır.

Yaz aylarında konserlerine yoğunluk veren Şevval Sam, gelecek sezonda başka bir dizide yer almayabilir ve müzik adımlarını daha güçlü şekilde atabilir.