Ana sayfa Sosyal Medya Gökberk Demirci, Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı Kartal karakterini çok benimsedi!

Gökberk Demirci, Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı Kartal karakterini çok benimsedi!

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisi salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin üçüncü sezonda reytinglerinin beklentilerin altında kaldığı görülüyor ama hikayenin seveni çok ve Üç Kız Kardeş için yine dikkat çeken bir dizi olduğunu söylemek gerekiyor.

Gökberk Demirci de dizinin kadrosuna ikinci sezonun sonlarında katıldı. Ancak onun asıl sorumluluğu bu sezon başladı. Çünkü ünlü oyuncu hikayenin en kilit noktasında bulunuyor ve Kartal karakteriyle de projeye yepyeni bir hava kattı.

Bir anlamda üçüncü sezonun yükünün Kartal karakterine dolayısıyla da Gökberk Demirci’ye yüklendiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Ünlü oyuncu da rolüne hemen alıştı. Yemin isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde başarılı performansı ile adından konuşturan Gökberk Demirci, yeni rolüne geçişte hiç sorun yaşamadı.

Ekran başındaki izleyiciler Kartal ile Türkan karakterlerinin ilişkisini emeğin ve fedakarlığın bir ürünü olarak görüyor. Birlikte yaralarını saran iki kişinin ilişkisi aslında ekran başındaki birçok izleyiciye de kendi hayatlarını hatırlatıyor.

Gökberk Demirci, canlandırdığı Kartal karakterinin en sevdiği yanlarını ise şu sözlerle ifade etti: “Kartal’ın en sevdiğim özelliklerinden biri gerçekten çok anlayışlı ve sakin olması. Mantığı asla elden bırakmayan bir karakter. Karşılaştığı bazı olumsuzluklarda iki kere düşünüp bir kere hareket ediyor. Bunun hakkında birçok şey sayabilirim.”

Ayvalık’taki çekimlerin çok iyi gittiğinden de bahseden oyuncu, sette keyif aldığını söyledi.

Demirci, bölge halkının da kendilerine ilgi gösterdiğini ve misafirperver olduklarını ifade etti. Oyuncu, “Ayrıca ekibimiz, harika insanlardan oluşuyor. Gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Hep derler ya “Biz bir aileyiz” diye, gerçekten de öyle” şeklinde konuştu.