Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu’nun gönlünden geçen Doğa, bakın nasıl olmalı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu’nun gönlünden geçen Doğa, bakın nasıl olmalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Doğa karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Sıla Türkoğlu, son yılların en çok konuşulan genç oyuncularından birisi haline geldi. Emanet dizisi ile tanınmasının ardından Kızılcık Şerbeti dizisinde başrolde yer alan ve geçen sezon çok konuşulan oyuncu, geniş bir hayran kitlesine de sahip.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezona da başarıyla başlaması ve hikayenin çok ilgi çekmesi Sıla Türkoğlu’nun da kariyerinde güçlü adımlarla ilerlemesi anlamına geliyor. Özellikle yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarından güçlü bir destek bulan Sıla Türkoğlu, yaptığı her hareket ile dikkatleri üzerine çeken bir isim oldu.

Sosyal medyada en popüler kadın oyuncular listesinde uzun süredir ilk 10 içinde bulunan oyuncu, Kızılcık Şerbeti dizisini seçmesinin altında yatan nedenden bahsetti. Oyuncu, “Ben mesaj içeren bir parçası olmak isterim. Bildiğimiz toplumsal mesajlar sayesinde bu işi kabul ettim. Sadece Doğa’yı ele alarak senaryoyu seçme sürecim olmadı. Genel hikayeyi beğendiğim için diziyi seçtim” diye konuştu.

İzleyicilere bir mesaj verme hedefinde olan karakterlere ve hikayelere ilgi gösterdiğini ifade eden ünlü oyuncu, kadın erkek ilişkilerinde yaşanan zorlu süreçleri Kızılcık Şerbeti dizisiyle yaşıyor.

Ekran başındaki izleyiciler Doğa ile Fatih karakterlerinin yaşadıkları üzerinden kendi hayatlarında örtüşen noktalara bakma fırsatı buluyor ve belki de hatalarını görüyor.

Doğa karakteri de dizinin ikinci sezonunda yine ön planda olacak. Sıla Türkoğlu, yeni sezonda Doğa’nın çok savaşması gereken bir sürecin içinde olacağından bahsetti. Ünlü oyuncu, kendi ayakları üzerinde duran bir Doğa görmek istediğini de belirterek, şunları ifade etti:

“Doğa savaşacak, benim kalbimden geçen umarım hiçbir şeye boyun eğmez. Genel olarak kadınlara da şunu gösterebilirim, toksik bir ilişki yaşıyor isek onu bırakıp kendi ayaklarımızın üzerinde durup, yeni bir hayat kurabiliriz mesajını ben Doğa ile bunu vermeyi çok isterim. Senaryo süreci böyle işler mi orasını bilemiyorum ama gönlümden geçen bu. Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın karakteri görmek istiyorum.”