Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Akyıldız’ın dizilere geri dönüşü saman alevi gibi olmadı!

Gökçe Akyıldız’ın dizilere geri dönüşü saman alevi gibi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelen Gökçe Akyıldız, uzun yıllar projelerde izlediğimiz isimlerden birisi… 2003 yılından itibaren çocuk oyuncu olarak katıldığı sektörde birbirinden etkili dizilerde izlediğimiz Gökçe Akyıldız, uzun bir ara da vererek hayranlarını üzmüşü.

Fatih Harbiye, Medcezir, Kırgın Çiçekler gibi çok etkili dizilerde rol alan ama 2018 yılında oyunculuğa ara veren Gökçe Akyıldız, hayranlarını da bu süreçte merakta bıraktı… Ancak 2021-2022 sezonu başında yeniden dizi setlerine dönüş yapan oyuncu, Elkızı isimli Fox TV dizisiyle anlaşınca takipçileri de bu duruma çok sevinmişti.

4 yıllık aranın ardından yeniden setlere Songül Turan karakteri ile dönüş yapan oyuncu, 13 bölüm süren dizinin düşük reytingler nedeniyle erken final yapmasının şanssızlığını da yaşadı.

Bundan sonrası için Gökçe Akyıldız’ın ne yapacağını merakla bekleyen hayranları, şimdi yeni dizi haberi ile çok sevinecek… Elkızı dizisinde başrolde yer aldığı Sevda Erginci ile yeniden buluşacak olan Gökçe Akyıldız, gelecek sezon TRT1 ekranında olacak.

Civan Mert isimli bir süredir hazırlıkları yapılan yeni dizi için oyuncu anlaşmaları başladı. İlk olarak Sevda Erginci ile anlaşıldıktan sonra, Gökçe Akyıldız ile de anlaşma sağlandığı ortaya çıktı.

Elkızı dizisinin ardından iki ünlü oyuncu bir kez daha birlikte aynı sette aynı projenin başarısı için ter dökecek.

Gökçe Akyıldız’ın yeniden uzun bir ara vermeden dizi setlerinde kalmaya karar vermesi de hayranlarını çok mutlu edecektir.