Ana sayfa Dizi Fragmanları Adım adım finale giden Kaderimin Oyunu dizisinde kaderin tokadı yine Asiye’yi sarsacak!

Adım adım finale giden Kaderimin Oyunu dizisinde kaderin tokadı yine Asiye’yi sarsacak!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kaderimin Oyunu, Haziran ayında final yapacak. Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak ve Meriç Aral’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonda da devam edeceği konusunda yapımcı NGM Medya ile Star TV’nin anlaştığı aylar önce duyurulmuştu. Ancak dizinin reytingleri yeterli değil ve gelecek sezonda devam etmesi durumunda kanal adına çok da iyi bir tercih olmayacaktır.

Son gelişmelerle birlikte Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisine Haziran ayında final yaptıracağı gelen son bilgiler olarak öne çıkıyor… 20 Mayıs Cuma günü ise 22. yeni bölümü izleyeceksiniz. Peki yeni bölümde sizleri neler bekliyor? Asiye’nin başına yine kaderin bir oyunu gelecek ve yine hayatı çok değişecek.

Adım adım finale giden Kaderimin Oyunu dizisinde kaderin tokadı yine Asiye'yi sarsacak! 7

Asiye karakterini gurursuzlukla suçlayan dizinin hayranları, sosyal medyada uzun süre senaristin hikayeyi getirdiği noktanın hoşlarına gitmediğini ifade ettiler. Kaderimin Oyunu’nda Asiye bu sefer de kaderin tokadığın Helin’in hamlesiyle yiyecek.. .

İşte dizinin 22. bölümünde yaşanacakların detayı: Cemal, oğlunun hastalığıyla hayatının en büyük sınavını verirken kendini derin hesaplaşmaların içinde bulur. Ahmet’in hayata tutunması için tüm Demirhanların seferber olmaları beklenmedik sonuçlara gebe olacaktır. Helin’in Asiye’ye kurduğu sinsi plan, Asiye ve çocuklarını yepyeni bir mücadelenin ortasında bırakır.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.