Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır hem aşkta hem de işte yılın kazananı oldu!..

Gökçe Bahadır hem aşkta hem de işte yılın kazananı oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin avukat ‘Azra’sı Gökçe Bahadır 2022 yılına bomba gibi girdi.

Başarılı oyuncu, hem aşk hayatında yakaladığı mutluluk, hem rol aldığı yapımlardaki övgüye değer performansı hem de üst üste aldığı reklam teklifleriyle gündemde.

Geçtiğimiz ay müzisyen Emir Ersoy ile Alaçatı’ da evlenen Gökçe Bahadır, sade ve eğlenceli düğünüyle de uzun süre magazin basınının gündeminde yer aldı.

Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisindeki başarısıyla da adından söz ettiren oyuncu markaların gözde isimleri arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu dünyaca ünlü markanın ilk Türk yüzü oldu.

Gökçe Bahadır hem aşkta hem de işte yılın kazananı oldu!.. 7

Geçen sezondan itibaren bir mobilya markasının yüzü olan Bahadır, bu sezon da bir takı markasıyla el sıkışmış ve reklam filminde tipten tipe girmişti. Son olarak ünlü oyuncuya bomba bir teklif daha geldi.

Gökçe Bahadır şimdi de dünyaca ünlü Carte d’Or markasının ilk Türk yüzü oldu. Güzel oyuncu reklam filmi için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti.

Oyuncu öte yandan bu yaz  Kulüp dizisinin 2. sezonu için kamera karşısına geçecek. Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy çifti iş yoğunluklarından dolayı balayı yapamayacaklarını  açıklayarak Alaçatıda ki düğün sonrası hemen İstanbul’a dönmüştü.