Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın etki gücü, Ömer dizisine istikrarı yeniden getirdi!

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın etki gücü, Ömer dizisine istikrarı yeniden getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Ömer dizisi ilk sezonda çok istikrarlı bir yapım olarak öne çıkmasına rağmen, ikinci sezona biraz düşük reytingler ile başladı. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, yavaş yavaş kendisini bulmaya başladı.

Dizinin ikinci sezondan beşinci bölümü de yayınlandı. Bambaşka Biri ve Safir isimli dizilerin iyi sonuçlar alması ile birlikte Pazartesi rekabeti bir hayli zorlu hale geldi. Ömer dizisi de bu süreçte ilk başlarda reytinglerde tam da istenilen noktaya ulaşamazken, beşinci bölüm itibariyle yeniden eski izleyicisini geri kazanmaya başladığını gösterdi.

Ortalamanın çok üzerine çıkan reytingleri ile birincilikler almaya başlayan Ömer dizisinde Selahattin Paşalı’nın genç yaşına rağmen ortaya koyduğu performans projenin başarısına da çok olumlu yansıyor.

Tecrübeli isimlerden Gökçe Bahadır da Gamze karakteri ile dizide çok etkili bir oyunculuk sergiliyor. Hikayenin de izleyicileri sarması ile birlikte ilk sezondaki istikrarlı tablo yeniden görünmeye başladı.

Ömer dizisi geçen sezon çok iyi reytingler alabilen, izleyicisinin sezon boyunca desteğini gören ve istikrarlı bir gidişat ortaya koyarak ne kadar etkili bir yapım olduğunu göstermişti.

İkinci sezonun beşinci bölümünden itibaren de artan reytingleri ile birlikte dizinin ilk sezona benzer bir şekilde istikrar tablosu ortaya koyması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Bu başarıda tüm ekibin payı var ama Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı’nın etkisinin de bir hayli fazla olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.