Ana sayfa Sosyal Medya İlhan Şen yine başarılı bir performans ile yine kariyer sıçraması yaşıyor!

İlhan Şen yine başarılı bir performans ile yine kariyer sıçraması yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlhan Şen’in hayranları Safir dizisindeki performansından çok memnun. Dizinin başrol erkek oyuncusu olarak öne çıkan İlhan Şen, son yıllarda çok hızlı bir kariyer sıçraması yaşadı.

1987 doğumlu olan oyuncu, 2018 yılında Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi ile sektöre adım attı. Ardından da Şahin Tepesi isimli dizide deneyim kazandı. İlhan Şen’in dikkat çekmesini sağlayan rol ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesindeki Ferman karakteri oldu.

2019 yılında Ferman karakteri ile güçlü bir kariyer çıkışı gerçekleştiren oyuncu, geniş kitleler tarafından tanındığı Ramo dizisiyle de çok iyi bir işe imzasını attı. Ramo dizisindeki psikopat Neco karakteri hikayede kısa süreli olsa da bu rol İlhan Şen’in kariyerinin en önemli dönüm noktalarından birisiydi.

Aşk Mantık İntikam isimli dizide Burcu Özberk ile birlikte 42 bölüm başrolde yer alan İlhan Şen, dünyanın birçok ülkesine de satılan bu romantik komedi yapımıyla kariyerinin en önemli çıkışını gerçekleştirmiş oldu.

Bu projeden sonra yapımcıların daha da çok dikkatini çeken İlhan Şen, kısa süren Sevmek Zamanı dizisinin ardından yeni sezonda yeniden Safir isimli projeyle ekranda yer almaya başladı.

Ateş Gülsoy karakteri ile izlemekte olduğumuz oyuncu, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül ile birlikte başrolde bulunuyor.

İlhan Şen’in hayranları Ateş karakterini çok beğenirken, sosyal medyada da sıklıkla desteklerini ifade eden paylaşımlar yapıyor. İlhan Şen’in dizisinin pazartesi rekabetinde çok iyi reytingler almaya devam etmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Kapadokya’nın muhteşem ortamında çekimleri devam eden Safir dizisi, yeni sezonda istikrarlı bir grafik çizen, izleyicini her hafta artırmakta olan bir yapım görüntüsünde.

İlhan Şen de performansı ile hayranları tarafından beğeniliyor ve Safir dizisinin ortalamanın üzerinde reytingler elde etmesinde de büyük payı bulunuyor.

Senaryo konusunda ekibin izleyici eleştirilerine dikkat ederek attıkları adımların olumlu yansıdığını reytinglerin artışından da anlamak mümkün.