Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır’a göre Ömer dizisi toplumsal baskıya direnmenin adı!

Gökçe Bahadır’a göre Ömer dizisi toplumsal baskıya direnmenin adı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisi, güçlü bir izleyici desteğini arkasında hissediyor. Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisinin iyi uyumu ve yüksek enerjileri de diziye önemli bir katkı yapıyor. Shitsel isimli İsrail dizisinden uyarlanan Ömer, sert bir hikayeye sahip.

Boşanmış ve bir çocuğu bulunan orta yaşlı bir kadına aşık olan genç bir muhafazakar aile çocuğunun içine düştüğü karmaşayı anlatan Ömer dizisi, aslında toplumda var olan ama çok da ortada gözükmeyen bir konuya ışık tutuyor.

Tabii ki sosyal medyada bu hikayenin ana fikrine karşı olan veya destekleyen insanlar da ikiye ayrılmış durumda. Genç bir adamın, kendisinden yaşça büyük, hayat tecrübesi daha fazla olan, çocuk sorumluluğu taşıyan ve çevre baskısıyla hareket eden bir kadın ile aşk yaşaması hiç de kolay bir hikaye değil.

İşte bu noktaya değinen Gökçe Bahadır, aşkı ve sevgiyi anlatmaya çalıştıklarını açıkladı. Setin olmadığı bir gün alışveriş yaparken görüntülenen oyuncu, diziyle ilgili soruları yanıtladı.

Gökçe Bahadır'a göre Ömer dizisi toplumsal baskıya direnmenin adı! 15

Oyuncu, “Yargı ile bakmasak birbirimize, farklı dünyalardan da olsak, farklı görüşlere de sahip olsak, farklı yerlerden de gelsek, ama yine de birbirimize bir şekilde hoş görü ile yargısız bakabilmeyi, aşkı ve sevgiyi, yaşamayı ön planda tutmayı anlatmaya çalışıyoruz. İki farklı dünyanın insanının aşkı var orada. Bir şekilde herkesin karşı çıktığı bir aşk. Bir şekilde durumları beraber olmalarına izin vermiyor. Ama bir yandan da hep akılları birbirlerinde” açıklamasında bulundu.

Bu durumun aşk ile mantık arasında gidip gelen bir yönünün olduğundan bahseden Gökçe Bahadır, izleyicilerin de bu noktada ayrıştığının fakında. Ünlü oyuncu, bunun bir mantıktan ziyade çevre baskısının sonucu olduğunu düşünüyor ve şu değerlendirmeyi yapıyor:

“Bir yanda bu aşk ile mantık arasında gidip gelen… Mantık mı, ondan da emin değilim. Biraz etrafın dayatması ve toplumun baskısıyla, onun arasında gidip gelen bir çiftin hikayesini anlatıyoruz. Onun dışında bir sürü anlattığımız şey var. Kadınlara da bakış açısı var. Herkes umarım kendince bir paye çıkartıyordur, bir şeyler alıyordur. Biraz da keyifli vakit geçirtmek, güzel bir hikaye izletmek.”

Gökçe Bahadır'a göre Ömer dizisi toplumsal baskıya direnmenin adı! 16

Dizinin olmadığı zamanlarda kendisine de vakit ayırmaya çalıştığını, spor yaptığını belirten Gökçe Bahadır, başarılı bir kariyerinin olduğunun hatırlatılması üzerine, hedefi konusunda sorulan soruyu da yanıtladı.

Kendisine bir hedef koymadığını ifade eden oyuncu, şu anda bulunduğu noktadan mutlu olduğunu ve kariyerinin nasıl ilerleyeceğini bilmediğini ama sevdiği projelerin içinde olup, üzerine katarak ilerlemeyi arzu ettiğini söyledi.

Kendisini zorlayabilecek, değişik karakterler seçmeye çalıştığını anlatan oyuncu, kendi içinde zorlanarak bir adım öteye gitme amacında olduğunu ifade etti.