Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan’ı Ateş Kuşları dizisinde izleyenler bu güçlü ve savaşçı halini çok sevdi!

İlayda Alişan’ı Ateş Kuşları dizisinde izleyenler bu güçlü ve savaşçı halini çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları isimli atv dizisi Cuma akşamlarının yeni çekim merkezi olmaya başladı. Dram hikayesi ile izleyicileri etkileyen dizi, Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti gibi iki etkili dizinin yanında onlarla mücadele edebilecek bir düzeyde olduğunu gösterdi.

İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Erdem Şanlı gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi çok etkili bir dram hikayesi olarak milyonlarca izleyiciyi kendisine çekiyor. İyi reytingler alan, sosyal medyada etkileşimi yüksek olan dizinin oyuncuları da sette hem yoğun hem de eğlenceli bir süreç sürdürüyor.

Gülayşe karakterini canlandıran İlayda Alişan hem oyunculuk yetenekleri hem de güzelliği ile göz kamaştırıyor. Sette de bir hayli rahat olduğu gözüken İlayda Alişan, dizinin sahnelerinde ise Gülayşe’nin Çatal ile olan sert mücadelesinde kararlı ve güçlü bir kadın görüntüsü de çiziyor. Çatal’ın elinde bulunan çocukları kurtarmak için büyük çaba harcayan Gülayşe, bu konuda elinden geleni ortaya koyacak.

İlayda Alişan'ı Ateş Kuşları dizisinde izleyenler bu güçlü ve savaşçı halini çok sevdi! 8

İlayda Alişan’a göre de tuttuğunu kopartan bir kadın karakterini canlandırıyor. Oyuncu, “Zaten tuttuğunu kopartan bir kız, gözü kara. Çatal en büyük düşmanı ve hayatları boyunca ondan kaçmışlar. Onunla karşılaştığı an onunla savaşabiliyor, dövüşebiliyor” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun dizinin hikayesinde böyle kararlı ve gözü kara bir kadın karakterinde yer almasından hayranları çok memnun. Bu tür kararlı kadın karakterleri ekranda görmeyi çok arzu eden bir izleyici grubu var ve şu anda İlayda Alişan, bu izleyicileri mutlu eden bir çizgide ilerliyor.

İlayda Alişan'ı Ateş Kuşları dizisinde izleyenler bu güçlü ve savaşçı halini çok sevdi! 9

Ünlü oyuncu, dizinin hikayesinde de Gülayşe karakterinin hayalleri için her şeyi yapabileceğini söyledi. Alişan, “Dolayısı ile ben Gülayşe’nin hayalleri için, çocukları kurtarmak için yapamayacağı hiçbir şey yok. Kesinlikle başaracaktır, yapacaktır diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.