Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır’dan gönüllere dokunan önemli karar!

Gökçe Bahadır’dan gönüllere dokunan önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, son dönemin en çok öne çıkan kadın oyuncularının başında geliyor. İzmir’in Kızları isimli müzikal oyun projesi, pandemi nedeniyle sahnelenemezken, oyuncu ise yeni projelere hazırlanıyor.

En son Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olan Gökçe Bahadır’ın yeni dizisi de ortaya çıktı. Barış Arduç ve Salih Bademci ile birlikte Kulüp isimli Netflix’in yeni dizisine hazırlanan oyuncu, Ocak ayında sete çıkacak… Sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi gören oyuncu, yeni bir karar aldı.

Gökçe Bahadır, 9 Kasım olan doğum günü için bir kampanya başlattı. 39. yaş gününü kutlayacak olan oyuncu, kendisine hediye sunmak isteyen hayranlarını bu kampanyasına davet etti. Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte İzmir’deki hastalara yardımcı olmak amacıyla başlatılan kampanyaya sosyal medyada övgü vardı.

İşte Gökçe Bahadır’ın takipçilerini davet ettiği kampanya ile ilgili mesajı:

9 Kasım’daki doğum günümü Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte İzmir’deki felaketten etkilenen kanser hastası sahibi aileler ve depremzedeler için paylaşıyorum. Bu zor günlerde onlara yeniden yaşama dönüş umudu olabilirsek ne mutlu bize. @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinden @kansersizyasam için açtığım kampanya linkim Bio’da. İhtiyacı olanlara destek olmak için bağışlarınızı bekliyoruz.????

Gökçe Bahadır'dan gönüllere dokunan önemli karar! 7