Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Eyüboğlu, Evlilik Hakkında Her Şey’den sonra yeni projeye başlıyor!

Gökçe Eyüboğlu, Evlilik Hakkında Her Şey’den sonra yeni projeye başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından birisi oldu. Kadın dizisinde çok başarılı performans ortaya koyan oyuncu, Ceyda karakteri ile akıllara yazıldı…

Bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde de başrolde yer alan oyuncu, rolünün hakkını vererek yine öne çıkmayı başardı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi gelecek hafta yayınlanacak olan final bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek.

Birçok ünlü ismin yeni projeler nedeniyle yaz dönemini de çalışarak geçireceği ortaya çıkmıştı. Bu isimlere Gökçe Eyüboğlu da katıldı… Evlilik Hakkında Her Şey’in çekimlerinin bitmesinin ardından oyuncu yeni rolüne hazırlanmaya başlayacak.

Ay Yapım’ın Netflix için hazırlıklarına devam ettiği Kül isimli sinema filminin kadrosuna katılan ünlü oyuncunun rol arkadaşları arasında Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Mehmet Günsür de bulunuyor.

Gökçe Eyüboğlu, Evlilik Hakkında Her Şey'den sonra yeni projeye başlıyor! 7

Gökçe Eyüboğlu filmde Lale isimli karakteri canlandıracak. Funda Eryiğit Gökçe karakterini canlandırırken, Mehmet Günsür ise Kenan olarak izleyici karşısına çıkacak. Alperen Duymaz’ı ise Metin Ali karakterinde izleyeceksiniz.

Lale karakteri hikayede Gökçe ile Kenan’ın aile dostu olarak yer alacak. Bir yayın evi sahibinin karısının yasak aşk hikayesinin ele alınacağı Kül isimli sinema filminin senaryosunu Erdi Işık yazdı.

Kül filminin yönetmeni ise Erdem Tepegöz oldu…