Ana sayfa Dizi Haberleri Cemre Baysel ile Burak Çelik’in partnerliği çok beğenildi, Senden Daha Güzel dizisi için meraklı bekleyiş başladı!

Cemre Baysel ile Burak Çelik’in partnerliği çok beğenildi, Senden Daha Güzel dizisi için meraklı bekleyiş başladı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yaz döneminin etkili yapımlarından birisi olması beklenen “Senden Daha Güzel” isimli dizi ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin başrolde buluşturan dizinin sürpriz isimlerinden birisi de Erkenci Kuş ve Bay Yanlış gibi yazlık dizilerdeki performansıyla parlayan Anıl Çelik oldu.

Senden Daha Güzel dizisinin 7 Haziran Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Deniz Koloş’un, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu’nun üstlendiği dizinin yayın tarihi de açıklanınca heyecan daha da büyüdü.

Yeni dizinin fragmanını izleyenler, merakla romantik komedi dizisini bekliyor. İki oyuncunun ekran uyumu heyecanla beklenirken, tanıtımı izleyenler tarafından şimdiden beğeni topladıklarını da belirtmek gerekiyor. Geçen yaz Baht Oyunu dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yaşayan Cemre Baysel’in bu yaz yine aşk kokan bir dizide yer alması hayranlarını sevindirdi.

Cemre Baysel ile Burak Çelik’in partnerliği çok beğenildi, Senden Daha Güzel dizisi için meraklı bekleyiş başladı! 7

Dizi başlamadan pek çok kişi dizide partneri olacak Burak Çelik ile uyumunu merak ederken, birçok kişi de Baht Oyunu’nda birlikte oynadıkları sevgilisi Aytaç Şaşmaz’ın bu rol için daha iyi bir aday olduğunu sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla dile getirdi.

Heyecanla beklenen “Senden Daha Güzel” dizisi, ilk bölümüyle 7 Haziran Salı saat 20.00’de FOX TV’de.