Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal’in hamlesi oyunu yeni baştan kuracak!

Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal’in hamlesi oyunu yeni baştan kuracak!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kaderimin Oyunu, 23. yeni bölümü ile birlikte izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde yine çok heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz.

Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hikayesini anlatıyor. Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak ve Meriç Aral’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde işler fazlasıyla karıştı.

Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal'in hamlesi oyunu yeni baştan kuracak! 7

Kaderimin Oyunu 23. bölümünde; Nergis ve Uğur kaçarken karşılarına beklemedikleri birinin çıkmasıyla yeni bir anlaşma yapmaya mecbur kalırlar. Cemal’in sevdiklerinin hayatlarını korumak için aldığı karar Asiye’de hayal kırıklığı yaşatırken, Mahir bu durumu kendi lehine çevirmeye çalışır.

Her şeyin istediği gibi gittiğini düşünen Helin’in hayatı çalan bir telefonla alt üst olur. Asiye ise bu durumdan dolayı sorumlu tutulacağından habersizdir. Helin’in Asiye’yle olan hesaplaşmasından haberdar olan Cemal bütün oyunu yeni baştan kuracaktır.

Dizi hayranları 26 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’da Star TV’de yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağını heyecanla bekliyor.