Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan ile Sevda Erginci buluştu, Kül Masalı dizisi heyecan yarattı!

Gökhan Alkan ile Sevda Erginci buluştu, Kül Masalı dizisi heyecan yarattı!

tarafından ker_def

Bu sezon yine başarılı projelere imza atmaya devam eden TRT1 ekranında yeni bir aşk dizisi izleyicilerle buluşacak. Kül Masalı isimli yeni dizinin başrolünde gençlerin sevgisini kazanan Gökhan Alkan ile Sevda Erginci’nin bulunması sosyal medyada büyük ilgi çekti.

Hikayesi şimdiden merak konusu olan Kül Masalı dizisi için oyuncular okuma provasında buluştu. Dizinin hazırlıkları devam ederken, ne zaman ekrana geleceği konusunda henüz bilgi yok. Peki Kül Masalı nasıl bir dizi? İşte tüm detaylar…

Güçlü bir aşk dizisi izleyicileri bekliyor. Tema yine zengin erkek, fakir kız üzerine kurulu gözüküyor. Özge karakterinde izleyeceğimiz Sevda Erginci, aşçılık yapan bir genç kadın olarak hikayede yer alacak. Gökhan Alkan ise zengin ailesinin veliahtı Arat karakterinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Senaryosuyla izleyicisini şaşırtmayı hedefleyen dizinin afiş çekimleri yapılırken, oyuncular da ilk kez bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde okuma provası gerçekleşen ve sete çıkan dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da şimdiden merak konusu oldu.

Gökhan Alkan ile Sevda Erginci buluştu, Kül Masalı dizisi heyecan yarattı! 7

Çok yakında TRT1’de izleyiciyle buluşacak olan dizinin senaryosunu Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel kaleme alırken görüntü yönetmenliğini Bekir Toplar üstlenecek.

Dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcineoğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş.