Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz hayranları yine iş başında, Senden Önce dizisi en merak edilen yeni dizi!

Alp Navruz hayranları yine iş başında, Senden Önce dizisi en merak edilen yeni dizi!

tarafından ker_def

Alp Navruz’un yer aldığı projelere hayranlarının ilgisinin çok yüksek olduğunu önceki dizilerden biliyoruz. Genç oyuncu Fazilet Hanım ve Kızları isimli proje ile büyük ilgi çekmiş ve ardından da Elimi Bırakma dizisi ile kariyerinde çok iyi bir çıkış sergilemişti.

Zümrüdüanka, Ada Masalı ve son olarak da Yürek Çıkmazı isimli projelerle yeteneklerini sergileyen genç oyuncu, şimdi de yeni bir dizi ile ekranlara gelmek için gün sayıyor.

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya ikilisinin de başrolünde yer aldığı Senden Önce isimli dizinin izleyicilerin en heyecanla beklediği yeni projelerin başında geldiği anlaşıldı.

KızlarSoruyor.com isimli internet sitesinde yapılan oylama sonucunda 2024 yılının en merakla beklenen dizisi olarak Senden Önce’nin ilk sırada çıkması şaşırtıcı değil. 5 bini aşkın kişinin katıldığı ankette yüzde 39 oy ile Senden Önce dizisi ilk sırayı elde ederken, Yılmaz Erdoğan’ın uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara döneceği İnci Taneleri isimli dizinin de en çok merak edilen ikinci dizi olduğunu belirtelim. Çağatay Ulusoy’un 19 Ocak Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Gaddar dizisi de en çok merak edilen 3. dizi olarak seçildi.

Dizinin bilgilerinin paylaşılmaya başlamasının ardından 2 hafta önce yayınlanan fragman ile birlikte ilgi bir anda katlanarak artmıştı. Tabii ki Alp Navruz hayranlarının sosyal medyadaki etkinlik gücü düşünüldüğü zaman Senden Önce dizisinin avantajlı bir başlangıç yapması mümkün görünüyor.