Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan ile Sevda Erginci ikilisi 2024 yılının favori dizi çifti olmaya aday!

Gökhan Alkan ile Sevda Erginci ikilisi 2024 yılının favori dizi çifti olmaya aday!

tarafından ker_def

Kül Masalı isimli yeni dizide partner olan Sevda Erginci ile Gökhan Alkan ikilisinin yeni setinden ilk fotoğraflar ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde okuma provaları yapılan dizinin ekibi hazırlıkları tamamladı ve sete çıktı. Setten gelen ilk pozlar ise iki başrol oyuncusunun hayranlarını daha da çok meraklandırdı.

Kül Masalı isimli yeni dizi projesi ile birlikte Gökhan Alkan ile Sevda Erginci ikilisinin 2024 yılının favori dizi çiftlerinden birisi olduğunu söyleyebiliriz. Sosyal medya ortamında şimdiden hayranlarını çok meraklandıran ikilinin birlikte ilk pozu da heyecanın artmasını sağladı.

Kül Masalı dizisinin detayları da ortaya çıkmaya devam ediyor. Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı TRT1’in yeni iddialı dizisi Kül Masalı setinden ilk fotoğraf geldi.

Gökhan Alkan ile Sevda Erginci ikilisi 2024 yılının favori dizi çifti olmaya aday! 7

TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını ise Cemil Cengiz’in üstlendiği Kül Masalı’nın çekimleri başladı. Setten ilk fotoğraf paylaşıldı. Gökhan Alkan’ın dizi için yenilenen imajı da gözden kaçmadı.

İzleyicisini her bölüm şaşırtmayı hedefleyen iddialı dizinin senaryosunu Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel kaleme alırken hikayesi ise Nehir Atamay imzası taşıyor. Başarılı yönetmen Metin Balekoğlu’nun da yer aldığı proje merakla bekleniyor.

Dizinin Konusu: Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazi bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenirler. Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır.

Özge’nin Arat’ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak girmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokar. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye’nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge’nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.