Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin başrolde, Kalp Yarası dizisinden beklenti yüksek!

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin başrolde, Kalp Yarası dizisinden beklenti yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökhan Alkan başrolde, Kalp Yarası dizisinden beklenti çok yükseldi! Kalp Yarası isimli atv’nin yeni dizisinin çekimleri Antakya’da devam ediyor. Dizinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran bulunuyor. Fragmanları ile dikkat çeken dizinin hikayesi Tomris Giritlioğlu’na ait…

Kalp Yarası yaz döneminde izleyicinin en çok ilgisini çeken dizilerin başında geliyor. Diziden yana beklenti o kadar yüksek ki, çok başarılı bir hikaye ve çok iyi oyunculuklar bekleniyor… Gökhan Alkan başrolde yer alıyor ve hayranları da heyecanla oyuncunun rolünü bekliyor.

Dizinin izleyicileri sarması ve yaz ekranında adeta parlaması beklentisi şu anda izleyicilerde belirmiş durumda. Bu noktada da senaryonun ve kurgunun nasıl olacağı çok önem taşıyor. Şenay Gürler, Mahir Günşıray, Burçin Abdullah, İnanç Konukçu, Nail Kırmızıgül, Toprak Can Adıgüzel gibi önemli isimler de dizinin kadrosunda bulunuyor.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin başrolde, Kalp Yarası dizisinden beklenti yüksek! 9

Sadece yaz aylarında değil dizinin, kış sezonunda da devam edebilecek bir dram hikayesi bulunuyor. Yasak Elma dizisinden sonra Gökhan Alkan hayranları ünlü oyuncuyu bambaşka bir rolde izleyecek.

Yağmur Tanrısevsin 4 yıl sonra yeniden dizilere dönüş yaptı. Merve Çağıran ise Çocuk dizisinden 1,5 yıl sonra yeniden setlerde yer alıyor..

Hem genç hem de usta aktörlerin yer aldığı Kalp Yarası dizisinden beklenti de bu nedenle bir hayli fazla.

Hem hikayesi hem de kadrosu ile adeta reytinglere göz kırpan diziden beklentinin çok yüksek olması da bir başka sıkıntı çıkartıyor.

Müzikleri ve çekim kalitesiyle de fragmanlarıyla bile dikkat çeken Kalp Yarası dizisinin hikayesi yeterince iyi olmaz ise, izleyicinin büyük beklentisinin karşılanamama riski bulunuyor.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin başrolde, Kalp Yarası dizisinden beklenti yüksek! 10

Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının arasında bir aşk hikayesi izleyeceksiniz.

Tertemiz aşklarıyla Ferit ve Ayşe’nin yüreklere dokunacak aşk öyküsü herkesi etkileyecek.

Kalp Yarası dizisi 28 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da atv ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak. Diziden beklenti çok yükseldi ve heyecanla beklendiği de sosyal medyaya yansıyan yorumlardan anlaşılıyor.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin başrolde, Kalp Yarası dizisinden beklenti yüksek! 11