Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı 98. yeni bölümde amcaoğullarının başına yeni dertler açılıyor

Gönül Dağı 98. yeni bölümde amcaoğullarının başına yeni dertler açılıyor

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, her Cumartesi TRT 1 ekranlarında ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dizinin 98. Bölümü, 20 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Amcaoğulları Hayallerine Ulaşabilmek İçin Teknoloji Geliştirme Enstitüsü’nde Çalışmaya Başlar… Amcaoğulları Hangi Zorluklarla Karşılaşacak? Rıfat’a Emanet Para Veren Selim Dayı Geri Gelir… Mihriban, Rıfat’ı Zor Durumdan Kurtarmak İçin Ne Yapacak? Dizinin 98. bölümünde soru işaretleri bunlar.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

“Amcaoğulları hayallerine ulaşabilmek için Teknoloji Geliştirme Enstitüsü’nde çalışmaya başlar. Gedelli sakinlerinden birinin yardıma ihtiyacı olduğunu duyan amcaoğulları, yardım için kolları sıvar. Amcaoğulları hangi zorluklarla karşılaşacaktır?

Rıfat’a emanet para veren Selim Dayı geri gelir. Rıfat ne yapacağını bilemez. Mihriban, Rıfat’ı zor durumdan kurtarmak için ne yapacaktır?

Aldığı bir haberle eskiden yaşadığı köye giden Sefer, bir karar vermek zorundadır. Sefer ne yapacaktır?

Keriman, Ferses Müzik için yeni şarkıcılar arar. Keriman kiminle şarkı yapmak isteyecektir?”

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nın 98. Bölümü, 20 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.