Ana sayfa Dizi Haberleri Lütfen bu dizi bitmesin! Gülcemal dizisinin hayranlarını büyük bir korku sardı!

Lütfen bu dizi bitmesin! Gülcemal dizisinin hayranlarını büyük bir korku sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin perşembe akşamları izleyicilerle buluşturduğu Gülcemal dizisinin seven fanatik bir kitle oluştu. Melis Sezen ile Murat Ünalmış’ın başrolde buluştuğu, izleyicilerin de onların enerjisini beğendiği sosyal medyada yapılan yorumlardan anlaşılıyor. Dizinin ilk başlarında Melis Sezen’e yönelik yanlış seçim olarak ifade edilen eleştiriler artık yerini, “Lütfen Gülcemal dizisi final yapmasın” şeklindeki yorumlara bıraktı.

Özellikle Murat Ünalmış’ın muhteşem bir performans ortaya koyması ile birlikte Gülcemal dizisinin hikayesini de beğenen izleyiciler, sosyal medyada güçlü bir şekilde projeyi destekliyor. Dizinin final olma ihtimali ise reytinglerinin hala ortalamanın altında olmasından kaynaklanıyor.

Dizinin iyi bir proje olduğunu, final yapmayı hak etmediğini belirten izleyiciler, sosyal medyadan Fox TV’ye sık sık “final olmasın” diyerek baskıda bulunuyor. Sezon sonuna yaklaşıldığı şu dönemde kanallar yeni dönem ile ilgili planlarını yapıyor. Fox TV’nin Gülcemal dizisini devam ettirip ettirmeyeceği de henüz net değil.

Özellikle yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının da Gülcemal projesine önemli bir destek sunması, sosyal medya ortamında farklı ülkelerden birçok izleyicinin bu projeyi sahiplenmesi de dikkat çeken bir gelişme oldu.

Lütfen bu dizi bitmesin! Gülcemal dizisinin hayranlarını büyük bir korku sardı! 7

Bu sezon Tuzak ve Gecenin Ucunda dizilerinin düşük reytingler elde etmesine rağmen, sezon sonuna kadar devam eden projeler olmasının anahtarı yurt dışından gelen büyük ilgiydi.

İki dizinin de yurt dışındaki izleyicileri etkilemesi sonrasında satış rakamlarının iyi olması kanalların projelere devam etmesini sağladı. Hem Tuzak hem de Gecenin Ucunda aslında oldukça düşük reytingler alan projeler olarak ekrana veda ettiler. Ancak yurt dışı satışlarının iyi olmasının da kanalların reytingleri bir kenara bırakarak bu dengeyi gözetebilecekleri anlamına da geliyor.

İşte Gülcemal dizisi için de yurt dışından gelen yabancı dizi hayranlarının ilgisinin yurt dışı satışlarına olumlu yansıması bekleniyor. Böyle bir ortamda Fox TV diziyi devam ettirir mi bilinmez ama Gülcemal dizisinin 3’lü reytinglerde gelen oranlarına bakarak ikinci sezonda da sürmesi olasılığının çok yüksek olmadığı gerçeğini de görmek lazım.