Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülcemal dizisi 7. yeni bölümde Deva kaçıyor ama Gülcemal kapıya dayanıyor!

Gülcemal dizisi 7. yeni bölümde Deva kaçıyor ama Gülcemal kapıya dayanıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Gülcemal dizisinde 7. yeni bölüm yayınlanacak. 18 Mayıs perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak olan dizinin yeni bölümünde yine etkileyici sahneler var.

Melis Sezen ile Murat Ünalmış ikilisinin başrolündeki dizinin 7. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Hem Armağan’ı hem Deva’yı kaybeden Gülcemal büyük bir sessizliğe bürünür. Herkesin vazgeçeceğini ve şehri terk edeceğini sanacağı kadar büyük bir sessizliktir bu.

Deva ise babası ve kardeşiyle birlikte dedesinin köydeki evine gizlenir ve izini kaybettirir. Ancak bir yanı Gülcemal’in gelip onu bulacağına inanmaktadır.

Aradan geçen bir ay boyunca Gülcemal gelmez. Geçen günler içinde Mert ve Gülendam ilişkinin temelleri iyice sağlamlaşmıştır.

Gülendam dünyanın en dürüst insanı olduğu kocasına bebeği kaybettiğini söylemeye karar verir. Ancak onu şok bir haber beklemektedir. Mert’in geçmişini kurcalayan Vefa onun eski nişanlısının Deva olduğunu öğrenir ve büyük bir ikilemin içine düşer.

Deva’nın Gara’ya açtığı telefondan sonra Gülcemal kapıya dayanır. Ancak Deva onunla konuşmak istemez. Ve Gülcemal Deva’yı kaçırır. Bir aydır beklenen özür dilenecek midir? Yoksa ikisinin yolları sonsuza kadar ayrılacak mıdır?