Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı birincilikleri sevdi, Sen Çal Kapımı yerinde saydı! Bir Annenin Günahı’nın esamesi okunmadı!

Gönül Dağı birincilikleri sevdi, Sen Çal Kapımı yerinde saydı! Bir Annenin Günahı’nın esamesi okunmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor. Show TV’de ikinci sezonu ile başarılı performansını sürdüren Kuzey Yıldızı dizisi, 9’lu reytinglere yükselerek tüm kişiler kategorisinde dün akşam adeta şovunu yaptı. Birinciliği açık ara kazanan dizi, TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı’nın yükselişine rağmen yine de birinciliği bırakmayacak gibi duruyor.

AB ve ABC1 gruplarında ise dün akşamın kazananı Gönül Dağı dizisi oldu. Kuzey Yıldızı AB’de 4’lü seviyelerde ve ABC1’de 6’lı reyting oranlarında yer alırken, Gönül Dağı’nın bir farkı var. TRT1 dizisi tüm kategorilerde çok güçlü ve bu da her kesimden izleyicinin tercihi olduğunu gösteriyor. 7’li reytinglere demir atan Gönül Dağı, bunu tüm kategorilerde başararak da adeta şov yapan bir başka Cumartesi dizisi oldu.

Fox TV’nin Zümrüdüanka ile yer değiştirdiği Sen Çal Kapımı dizisi, geçen haftaya benzer reytinglerle haftayı yine de iyi bir noktada tamamladı. Hafta içi reytingleri düşen dizi, Cumartesi günleri toparlanma sinyali vermişti. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin 5’e yaklaşan reytingler elde etmeye devam etmesi, dizinin hala ilgi gördüğünü gösteriyor. Önümüzdeki haftalarda bir düşüşü olmaz ise sıkıntı çıkmayacaktır.

Cumartesi rekabetine Kanal D, geçen hafta Bir Annenin Günahı isimli dizi ile katılmıştı. İlk bölüm reytingleri düşük gelen dizi için bu hafta çok kritik idi… Zira dizisinin yükselmesi beklentisi çok yoğundu.

Ancak hiçbir kategoride Kanal D’nin yeni dizisi varlık gösteremedi. İlk 10 listesine bile giremeyen yapım yine düşük reytinglerle kötü bir izlenim vermiş oldu. Dizi totalde 20. olabildi. AB grubunda 15. sırada bulunan yapım, ABC1 grubunda ise ancak 19. sırada kendisine yer buldu.

İşte 28 Kasım Cumartesi akşamının reytinglerde ilk 10 program listesi:

Gönül Dağı birincilikleri sevdi, Sen Çal Kapımı yerinde saydı! Bir Annenin Günahı'nın esamesi okunmadı! 2