Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 100. bölüme ulaşarak bir başarı hikayesi olarak adını televizyon tarihine yazdırdı!

Gönül Dağı dizisi 100. bölüme ulaşarak bir başarı hikayesi olarak adını televizyon tarihine yazdırdı!

tarafından ker_def

Başarısı her hafta katlanarak artan, izleyicilerin gözbebeği olan dizinin 100. bölümü, 3 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. 100. bölüme ulaşma başarısı sergileyerek adını televizyon tarihine altın harflerle yazdıran dizinin yeni bölümünün başlıkları şöyle:

Amcaoğulları, Gedelli’ye Geri Döner… TVR Hayallerine Memleketlerinde Ulaşacaklardır… Veysel ve Ramazan’ın Bebek Heyecanı…Selma, Taner’e Aşkını İtiraf Etmeye Karar Verir… Taner’in Tepkisi Ne Olacaktır? Elif’in Hastalığını Öğrenen Kenan Zor Günler Yaşar… Keriman, Ferses Müzik İçin Ne Yapacak?

Dizinin 100. bölümü önemli olaylara sahne olacak. Gönül Dağı dizisi başladığı günden bu yana büyük başarılar kazandı. Çok iyi reytingler elde eden, milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan dizinin 100. bölümü de izleyenlerin yüreklerine hitap edecek. İşte yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

“Amcaoğullarının kasabaya dönüşü coşkuyla karşılanır. TVR hayallerine Gedelli’den ulaşmaya çalışacaklardır. Bu arada hastaneden haber gelir. Bebeklerin cinsiyeti öğrenilecektir. Amcaoğulları eşleri ile tatlı bir yarışa girerler. Kazanan kim olacaktır?

Selma, aşkını gizlemeye çalıştığı için dalgınlaşır.

Selma’nın halini gören Gülsüm Öğretmen ona nasihat verir. Selma itiraf etmeye karar verir. Taner’in tepkisi ne olacaktır?

Elif’in hastalığının sebebini öğrenen Kenan, zor zamanlar yaşar. Elif’in hastalığı nedir?

Keriman ve Selami, programa çıkarlar. Keriman yeni bir iş hamlesi yapacağını açıklar. Keriman, Ferses Müzik için ne yapacaktır?”