Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse’nin tarzına bakarak ruh halini çözebilirsiniz!

Hazal Filiz Küçükköse’nin tarzına bakarak ruh halini çözebilirsiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üvey Anne isimli dizi ile birlikte yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak olan Hazal Filiz Küçükköse, bu sefer Kutsi ile partnerliğiyle çok konuşulacak gibi gözüküyor. İkiliden gelen ilk pozlara izleyicilerden olumlu yorumlar geliyor.

Üvey Anne isimli dizinin çekimlerine devam edilirken, Hazal Filiz Küçükköse’nin daha önceki yıllarda istemediği yaz dizilerinde bu sefer yer alarak bir karar değişikliğine gittiğini de görmekteyiz. Üvey Anne dizisinde ünlü oyuncunun rolü de dikkat çekici olacak.  Muğla’da çekimleri yapılan Üvey Anne dizisinde Serap karakterini canlandıracak olan oyuncu, “Çok güzel bir iş sizi bekliyor” diyerek de hayranlarına mutlaka izlemeleri tavsiyesinde bulundu.

Hazal Filiz Küçükköse'nin tarzına bakarak ruh halini çözebilirsiniz! 7

Oyuncu, bir dergiye poz verirken kendisiyle ilgili çeşitli konularda da Dizi TV programının sorularını yanıtladı. Küçükköse, bulunduğu ortamı ruhuna bürünmeyi iyi başardığını anlattı. Oyuncu, “O günün modu neyse o moda çok çabuk girebiliyorum” diyerek setlerdeki çekimlerde zorlanmadığını anlattı.

Günlük enerjisinin tarzı ile anlaşılabileceğini anlatan oyuncu, “Modum iyiyse, güzelse ona yakın bir tarz seçiyorum, o da birbirini tamamlıyor ve güzel bir şey ortaya çıkıyor. Bir tarzım var değil de, o günkü hissettiğim enerjiyi tarzıma yansıtıyorum. O da beni bütünlüyor” diye konuştu.

Modu düşük olduğu zaman siyah giyindiğini ama genelde renkli kıyafetler giymeyi tercih ettiğini anlatan Hazal Filiz Küçükköse, açık renkler ile pastel tonlarını da çok seviyor.

Dengeli giyime inanan ve bunun da bir iddiasının olduğunu düşünen oyuncu, ayrıca şık kıyafetleri de sportif tarz ile birleştirmeyi özellikle tercih ettiğini anlattı.

Gideceği mekana göre de tercihlerini yaptığını ama kendi karakteri ve modunu da giyimine kattığını anlatan oyuncu, “Kendimi yansıtmayı severim” dedi.

Gözlüğü çok fazla kullandığını, saatleri ve küpeleri de sevdiğini dile getiren ünlü oyuncu, blazer ceket ile ayakkabılara da özel bir ilgisinin olduğunu sözlerine ekledi.