Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 113. yeni bölümde Zafer’in Selma ile ilgili bir planı var!

Gönül Dağı dizisi 113. yeni bölümde Zafer’in Selma ile ilgili bir planı var!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, 4. Sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın 113. Bölümü, 11 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00’de izleyicilerle buluşuyor.

Reytinglerde hala çok iyi oranlar elde etmesi, çok geniş bir hayran kitlesi tarafından desteklenmesi ile Gönül Dağı dizisi kendisine müstesna bir yer edindi. Peki dizinin 113. bölümünde neler olacak?

Zafer’in Selma’yla İlgili Planı Nedir? Veysel, Yangın Sonrası Herkesten Gizli Ne Yapacak? Erkan, Yeşim’e Hislerini Anlatacak? Yeşim’in Tepkisi Ne Olacak? Rıfat, Ciritçi Abdullah’tan Ne İsteyecek?

Soru işaretleri yanıtlarını bu bölümde bulacak. İşte Gönül Dağı’nın 113. Bölümünün özeti:

“Taner ve Selma ilişkisi güzel bir şekilde devam eder. Ancak Zafer Selma’dan ümitlerini kesmemiştir. Zafer’in planı nedir?

Veysel yangın sonrasında bir karar karar verir. Veysel herkesten gizli ne yapacaktır?

Asuman, Ramazan’ın yazdığı kitabı bulur. Ramazan ne tepki verecektir?

Erkan, Yeşim’e açılmaya, hislerini anlatmaya karar verir. Yeşim’in tepkisi ne olacaktır?

Rıfat ayağının durumunu herkesten gizler. Ciritçi Abdullah’a giden Rıfat ondan ne isteyecektir?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda şu oyuncular bulunuyor:

“Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Özcan Varaylı.”