Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi 124. yeni bölümde Taner hastalanıyor!

Gönül Dağı dizisi 124. yeni bölümde Taner hastalanıyor!

tarafından ker_def

Her hafta milyonları TRT 1 ekranlarında buluşturan Gönül Dağı, 27 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek 124. Bölümüyle yine ilgi odağı olacak, izlenme rekorları kıracak.

TANER HASTALANIYOR…

Yaşadığı sorunlar, kasaba halkının açtığı tazminat davaları ve büyük borçlarla uğraşan Taner, zor günler geçirmektedir. Ali, bir sabah uyandığında babasını hastalandığını görür. Taner ateşler içinde yanmaktadır. Taner’in yardımına kim koşacaktır? Genç mucit, hastalığının ve yaşadığı zorlukların üstesinden gelecek mi yeni bölümde izleyeceğiz.

TANER VE VEYSEL BARIŞACAK MI?

Roketin düşüp parçalarının Gedelli kasabasında zararlara sebep olması, Taner’i bazı kararlar almaya yöneltmişti. O, kasaba halkının zararlarını ve tüm borçları üstleneceğini söylemişti. Amcaoğulları özellikle Veysel, bu karara itiraz eder ve Taner’le kavga eder. Veysel ve Ramazan, Taner’i bu konuda vazgeçirmeye çalışır. Taner ve amcaoğulları arasında barış sağlanacak mı yeni bölümde izleyeceğiz.

“TANER, DİLEK’İN MEZARINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULUR…”

Mağarada başlarına gelenler, kayaların yuvarlanmasının ardından Dilek’in Gönül Dağı’nda yaşadıklarını hatırlayan ve suçluluk duyan Taner, çocuğunun annesinin mezarını ziyaret eder ve gözyaşlarına boğulur. Dilek’in yanında olamadığı ve onu koruyamadığı için üzüntüden kahrolan Taner’i Sefer teselli eder…

“RAMAZAN BACA TEMİZLERSE…”

Kendisine masa başı iş arayan, kayınvalidesi Kamuran ve kayınpederi Münir beyin bu konudaki yardım taleplerini de reddeden Ramazan, baca temizleme işi bulur. Ancak bu iş sandığından daha zordur ve Ramazan’ı ilk iş gününde hiç de beklemediği tatsız bir sürpriz beklemektedir…

VEYSEL, MUSTİ’NİN YATIRIM TALEBİNİ KABUL EDER… ARABASINI SATAR…

İcad işlerini bırakan amcaoğulları, evlerini geçindirmek için iş aramaya başlarken, Veysel, kaportacılığa geri döner. Ancak çocukluk arkadaşı Musti, onu yatırım yapmaya ikna eder. Veysel arabasını satıp Musti’ye karlı yatırım amacıyla verir. Ancak Cemile ve çocukların bütün bunlardan haberi yoktur. Veysel, bu işten kazançlı çıkacak mı, Cemile arabanın satışına nasıl tepki verecek hepsi Gönül Dağı’nın 124. Bölümünde.

SİNEM BEBEĞİN ANNESİ ORTAYA ÇIKIYOR…

Hastane bahçesine bırakılan bebeği evlat edinen Elif ve Kenan, bu bölümde beklenmedik bir haber alır. Sinem adını verdikleri bebeğin annesi ortaya çıkmıştır. Kocasının bebeği kaçırarak hastane bahçesine bıraktığını iddia eden kadın, çocuğunu geri almak için Sosyal Hizmetler’e başvurmuştur. Bebeğe DNA testi yapılır. Sonuç ne olacak, Elif ve Kenan, çok sevdikleri Sinem bebeği kaybedecek mi yeni bölümde izleyeceğiz.

FİLİZ GİDECEK Mİ?

Taner, ağılda çalışan mucit gençlere İstanbul’da iş bulur. Filiz bu teklife sıcak bakar. Tesadüf eseri bu haberi duyan Erkan, Filiz’i durdurabilecek mi? Filiz, kendisine yeni bir dünyanın kapılarını açacak iş teklifini değerlendirecek mi Gönül Dağı’nın 124. Bölümünde TRT 1 ekranlara gelecek.

HÜSEYİN, İÇ GÜVEYİ OLMAKTAN KURTULACAK MI?

Evlendikten sonra ev bulamadığı için Adile’nin evine yerleşen Hüseyin, bu konuda çevre baskısından iyice rahatsızlık duymaya başlamıştır. Ramazan’la birlikte Adile’yi bu konuda ikna etme planı yapan Hüseyin, başarılı olabilecek mi yeni bölümde seyredeceğiz.

SELMA BÜYÜK TEHLİKEDE!

Görevine büyük bir heyecanla dönen ve çocukları Gönül Dağı’nda bir deney yapmaya götüren Selma öğretmeni büyük bir tehlike beklemektedir. Yasemin, yeni planlar peşindedir. Selma öğretmen bu tehlikeyi atlatabilecek mi? Gönül Dağı’nın 124. Bölümünde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan kaleme alıyor.