Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisinin reytingleri projenin iyi bir izlenim bıraktığını gösteriyor!

Sandık Kokusu dizisinin reytingleri projenin iyi bir izlenim bıraktığını gösteriyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, sevilen dizisi ‘Sandık Kokusu’ dün akşam hem izleyicileri duygulandıran hem de heyecanlandıran yeni bölümüyle ekrana geldi.

Sandık Kokusu dizisinin 7. bölümünde elde ettiği reytingler de projenin başarısını ortaya koyuyor. 7. bölüm AB ve ABC1 gruplarında üçüncülükler elde etti ve tüm kişiler kategorisinde de 7. sırada yer aldı. Tüm izleyici gruplarında da ortalamanın üzerinde reytingler elde eden dizi, başarılı bir hikaye olarak öne çıkıyor.

Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sosyal medyada da etkili bir çıkış içinde olduğunu görmekteyiz.

Birçok olumlu yorum alan dizinin 7. bölümünün X platformunda 1 saat boyunca TT listesinde yer alması da dikkatlerden kaçmadı.

Filiz ve Karsu’nun geçmişindeki ağırlıklarla yüzleştiği bölümde anne kızın yaşadığı zor anlar yüreklere dokundu. En çarpıcı gelişme ise Atilla’nın Reha’nın fabrikasında yangın çıkarması oldu. Gelecek hafta neler yaşanacağı şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Dizinin 7. bölüm finalinde Reha, fabrikasının yandığını öğrenip karakola koştu. Polis, Reha’ya Hasan Başkaya ismiyle bir bağlantısı olup olmadığını sordu.

Bu isim Türkiye’nin en ünlü mafyalarından biriydi ve Atilla’nın babasıydı. Reha fabrikasının kundaklandığını anlayınca şoke olurken, bu gelişmenin ardından neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.