Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 126. bölümde Dişçi Musa ile Döndü ön plana çıkacak!

Gönül Dağı dizisi 126. bölümde Dişçi Musa ile Döndü ön plana çıkacak!

tarafından ker_def

4 Sezondur TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran, ailelerin her Cumartesi buluşma noktası olan Gönül Dağı’nın 10 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak 126. Bölümünde heyecan doruğa çıkacak.

DİŞÇİ MUSA’NIN BAŞINA NELER GELECEK?

Uzun zamandır Alzheimer hastalığıyla mücadele eden ve unutkanlıkları yüzünden zaman zaman sorunlar yaşayan Dişçi Musa, bu hafta ekrana gelecek bölümde, hayatının en tehlikeli anlarını yaşayacak. Anılarını, geçmişini unutan yaşlı adam, bu tehlikeyi atlatabilecek mi dizinin 125. Bölümünde izleyeceğiz.

OĞLU VE GELİNİNİ YANLIŞ ANLAYAN DÖNDÜ NE PLANLIYOR?

Oğlu ve gelininin çocuk sahibi olmasını çok isteyen ve onların yaptığı konuşmayı yanlış anlayan Döndü, tehlikeli bir plan yapar. Kenan ve Elif, annelerine sürpriz haberi verecek mi? Gönül Dağı’nın 126. Bölümünde ekrana gelecek.

GEDELLİ SAKİNLERİ, HAYVAN HIRSIZLARININ PEŞİNDE…

Gedelli kasabası son günlerde yaşanan hayvan hırsızlık olaylarıyla sarsılmaktadır. Arkadaşlarının hayvanlarına bakan Ciritçi Abdullah’ın da başına gelince amcaoğulları bu olaya el atarlar. Hırsızlar yakalanabilecek mi, amcaoğulları bu konuda hangi projeleri geliştirecek yeni bölümde izleyeceğiz.

AMCAOĞULLARININ YENİ İCADI NASIL KARŞILANACAK?

Uzun süre sonra yeniden icad çalışmalarına başlayan Taner ve amcaoğullarının son projesi nasıl ses getirecek? Roket patlaması sonucu mucitlere dava açan ve tazminat isteyen Gedelli sakinleri, onlara nasıl tepki gösterecek Gönül Dağı’nın 126. Bölümünde seyredeceğiz.

HAMDİ’Yİ BEKLEYEN TEHLİKE!

Reyhan’la evlendikten sonra ona ve ailesine sahip çıkan Hamdi, yeni bir tehlikeyle karşı karşıya… Reyhan’ın oğlunu okula yazdırmak isteyen Hamdi, bu konuda başarılı olabilecek mi? Başına gelecek tehlikelerden kurtulabilecek mi yeni bölümde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.