Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi ciddi bir izleyici kaybı ile karşı karşıya kaldı!

Gönül Dağı dizisi ciddi bir izleyici kaybı ile karşı karşıya kaldı!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk günden bu yana başarı grafiğini sürekli artıran TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 128. Bölümü de birinci oldu. Başladığı günden bu yana milyonlarca izleyiciyi ekrana çeken Gönül Dağı dizisi, zorlu bir sezon geçiriyor. Aslında sezon başında çift haneli reytingler geldiği için ekip çok mutluydu. Ancak daha sonra bu ortam bozulmaya başladı.

Gönül Dağı dizisinde ilk 4 sezon muhteşem başarılar ile geçti. Berk Atan da bu büyük başarının en önemli isimlerinden birisi olarak sosyal medyada fazlasıyla öne çıkartıldı. Ancak Gönül Dağı dizisinin reyting sonuçları son dönemde bir düşüş trendinin başladığını gösteriyor.

Cumartesi rekabetinde dizi hala güçlü olsa da reytinglerin ciddi şekilde düştüğünü, çift haneli oranlardan çok uzaklaşıldığını belirtelim.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.