Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde Berk Atan’ın aklından çıkartamadığı ve çok zorlandığı an!

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan’ın aklından çıkartamadığı ve çok zorlandığı an!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinin üç başarılı erken oyuncusu Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ile Semih Ertürk, izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. TRT’in youtube hesabından paylaşılan görüntülerde üç genç oyuncunun da birbirleri ile ne kadar iyi bir uyum yakaladıklarını görebilirsiniz.

İki sezondur devam eden ve Cumartesi akşamlarının bir numarası olan Gönül Dağı, çift haneli reytingler alıyor ve son iki yılın en başarılı projeleri arasında bulunuyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizinin ekibi Mayıs sonunda sezon finali yaparak tatile çıktı. Dizide Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığı ise herkesi üzdü.

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan'ın aklından çıkartamadığı ve çok zorlandığı an! 25

Üçüncü sezon öncesinde Gönül Dağı hayranları heyecanla bu aranın bitmesini bekliyor. Dilek karakterinin olmadığı bir ortamda daha hüzünlü bir dizinin izleyicileri beklediğini de söyleyebiliriz. Dizinin 3 önemli karakterini canlandıran üç genç oyuncu izleyicilerin sorularını yanıtlarken yine çok eğlendi.

Taner, Ramazan ve Veysel karakterlerini canlandıran üç oyuncu da samimi mesajları ile dikkatleri çekti.

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan'ın aklından çıkartamadığı ve çok zorlandığı an! 26

Dilek karakterinin ölüm haberini aldığı sahneden çok etkilendiğini belirten Berk Atan, o anları büyük bir duygusallık içinde canlandırmış. Dizinin ikinci sezon finalindeki Taner’in ölüm haberi sonrasındaki halleri de çok konuşulmuştu.

Berk Atan, en zor sahnesini şöyle anlattı: “Benim son bölümdeki Dilek’in ölüm haberini aldığım sahne oldu. Aslında zor bir sahneydi. Sonuçta hamile olan karısını kaybetmesi her insan için hakikaten bir yıkım etkisi yaratır.”

Cihat Süvarioğlu ise dizi boyunca sahnelerde çok zorlanmadığını ama şartlardan dolayı oynayamadığı sahne olduğunu anlattı. Hazal ile ayrılık sahnesinde havanın çok soğuk olduğunu ve hazırlanamadığını, oynamakta zorlandığını dile getirdi. Oyuncu, “Duygusal olarak hazırlanmadım zaten. Hazırlansam da bir şey çıkartamadığımı gibi hissettim. En çok zorlandığım sahne oydu. Soğuktan oynayamadım” dedi.

Semih Ertürk ise dizide aile meclisi sahnesinde çok zorlandığını ve sahnenin uzun sürdüğünü ifade etti.