Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizdeki Ateş ile ekranlara dönen Ceren Benderlioğlu’nun aile saadeti hayranlarını mest etti!

İçimizdeki Ateş ile ekranlara dönen Ceren Benderlioğlu’nun aile saadeti hayranlarını mest etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -ATV’nin  İçimizdeki Ateş dizisi ile ekranlara geri dönen oyuncu Ceren Benderlioğlu dizide Burak Sevinç ile birlikte başrolde yer alıyor. Perşembe akşamları yayınlanan İçimizdeki Ateş’te ‘Tülin’ karakterine hayat veren oyuncu bir yıl aradan sonra yeniden izleyicinin karşısına çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yedinci sezon çekimlerinin başlamasına karşın yaşanan kriz ile iptal olmasının ardından Ceren Benderlioğlu da yeni sezonda bir dizi anlaşması yapmadı.

Başarılı oyuncu, yaz döneminde bu sefer yine ATV ekranında İçimizdeki Ateş dizisinde başrol olarak yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

İş yaşamında yakaladığı mutluluğu özel hayatında da bulan oyuncunun 2 Temmuz 2010 tarihinde evlendiği meslektaşı Emir Benderlioğlu’ndan ‘Nur’ adında bir kızı var. İçimizdeki Ateş ile ekranlara dönen Ceren Benderlioğlu'nun aile saadeti hayranlarını mest etti! 8

Ailecek katıldıkları bir davetten fotoğraflarını instagram hesabından yayınlayan oyuncunun paylaşımları hayranlarından kısa sürede yoğun ilgi gördü. Oyuncu fotoğraflarda eşi ve 9 yaşındaki kızıyla birlikte görülüyor.

Ceren Benderlioğlu paylaşımına, “Benim güzel ailem” notunu düştü. Hayranları fotoğraflara, ‘Maaşallah çok güzelsiniz’ şeklinde pek çok yorum bıraktı.

İçimizdeki Ateş ile ekranlara dönen Ceren Benderlioğlu'nun aile saadeti hayranlarını mest etti! 9

Ceren Benderlioğlu yeni dizisi İçimizdeki Ateş’te, adalete inanan ve bunun için büyük mücadele veren  avukat ‘Tülin’ karakterini canlandırıyor.

4 gencin stajyer avukat olarak yaşadıkları deneyime odaklanan diziyle ilgili  Ceren Benderlioğlu, hikayesinde kendi hayatından bazı örtüşen noktalar bulduğu için projeyi daha da çok sahiplendiğine dikkat çekmişti.

Kendi hayatında da üniversiteyi bitirme ve işe başlayıp kendisine yeni bir hayat kurma döneminde çok zorlu çeken Ceren Benderlioğlu, hikayenin bu kısmı kendi hayatına dokunduğu için çok sevdiğini dile getirdi.

Oyuncu, “Dört gencimizin de hayata tutunma ve hayatta bir yerlere gelme, idealleri üzerine çalışmaları beni çekti” açıklamasını yaptı.