Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde Eser Eyüboğlu ile Cihat Süvarioğlu’nun çok ayrı bir enerjisi var!

Gönül Dağı dizisinde Eser Eyüboğlu ile Cihat Süvarioğlu’nun çok ayrı bir enerjisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, Cumartesi akşamlarına renk kattı. İlk iki sezonu yayınlanan ve çok da başarılı olan dizinin üçüncü sezonu da heyecanla bekleniyor. Yaz arası verilen Gönül Dağı dizisinde, izleyicileri Kurban Bayramı sürprizi de var.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bayram için özel olarak hazırlanan Gönül Dağı Kurban 2 isimli bölüm 9 Temmuz Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yaz arasında yeniden Gönül Dağı dizisine kavuşacak olan dizi hayranları bu durumdan çok memnun.

Gönül Dağı Kurban 1 geçen yıl yine Kurban Bayramı döneminde yayınlanmıştı. Bu sefer de yine sinema filmi tadında Gönül Dağı Kurban 2’yi hazırlayan ekip sette yine büyük bir neşe içinde çekimleri gerçekleştirdi.

Gönül Dağı Kurban 2 çekimlerinden kamera arkası görüntüleri de yayınlandı ve izleyiciler sette oluşan dostluk ve aile ortamına yine tutuklu kaldı. Birçok dizi setinden farklı olarak Gönül Dağı oyuncularının yoğun çalışmalarına rağmen gayet enerjik ve keyifli olduklarını kamera arkası görüntülerinden anlayabilirsiniz.

Dizide Ramazan karakterini canlandıran Cihat Süvarioğlu ile Selami olarak izlediğimiz Eser Eyüboğlu ise sete ayrı hava katan iki isim olarak dikkatleri çekiyor.

Set ortamında birbirleri ile çok iyi anlaşan iki oyuncu da hikayenin eğlenceli karakterlerini canlandırdıkları için izleyiciler onların her haline gülüyor.

Ramazan ve Selami’nin Gönül Dağı dizisinin neşesi olmasının yanı sıra, sette iki oyuncunun da arkadaşlarını eğlendiren isimler olduğunu aşağıdaki görüntülerden bile anlayabilirsiniz.