Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’in Yılbaşı filminin oyuncu kadrosunu gören şaşırıp kalıyor!

Gülse Birsel’in Yılbaşı filminin oyuncu kadrosunu gören şaşırıp kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, yine şapkasından tavşan çıkartan bir proje ile gündemde yer alıyor. Yılbaşı isimli yeni projesi için bir süredir çalışmalar yapmakta olan Gülse Birsel, çok önemli isimler ile de anlaşma sağladı.

BKM tarafından çekilecek olan Yılbaşı filmi Disney Plus’un büyük önem verdiği işlerden birisi oldu. TV100’ün haberine göre Gülse Birsel, çok komik bir proje için bir süredir çalışıyordu ve bu filmin detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Gülse Birsel'in Yılbaşı filminin oyuncu kadrosunu gören şaşırıp kalıyor! 1

Gülse Birsel’in daha önceki projelerinde birlikte çalıştığı isimlerden Cengiz Bozkurt, İrem Sak hemen dikkatleri çekiyor. Ayrıca Yılbaşı filminde Alina Boz da yer alacak ve kariyerinde ilk kez komedi rolü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Masumlar Apartmanı dizisiyle dram performansında da çok başarılı olduğunu sergileyen Ezgi Mola da iki sezonluk dram rolünün ardından yeniden komediye dönüş bu proje ile dönüş yapacak.

Behzat Ç’nin yeni döneminde yer almayacak olan Fatih Artman da projenin önemli isimlerinden birisi oldu. Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri’nin de yer aldığı Yılbaşı isimli yeni sinema filmi büyük bir merakla beklenmeye başlandı.

Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayların anlatıldığı filmin okuma provaları başlarken, yönetmen olarak da Ozan Açıktan’ın ekibin başında bulunacağını belirtelim.