Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

Duy Beni dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında artık perşembe akşamları Duy Beni isimli yeni gençlik dizisini izleyebilirsiniz. 7 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanan dizinin tanıtımları gençlik yapımı olduğunu gösteriyordu.

Duy Beni dizisinin ilk bölüm reytingleri de çok merak edildi. Dizinin ilk bölümü ne yazık ki, kötü reytingler elde etti. Tüm izleyici gruplarında da düşük oranlar alan dizi, beklenmedik bir şok ile ekran ömrüne kötü başladı.

Tüm kişiler kategorisinde yedinci sırada yer alan dizi, AB’de günü onuncu olarak tamamlarken, ABC1 kategorisinde ise on üçüncü oldu. Duy Beni dizisi Caner Topçu ile Rabia Soytürk ikilisinin başrolünde yer aldığı bir gençlik yapımı olarak öne çıkıyor.

Berk Hakman’ın uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönmesini sağlayan Duy Beni dizisinde ayrıca Ege Kökenli de izleyicilerle buluşuyor.

Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi İstanbul’un orta halli mahallesinde geçiyor.

Ekim karakterinin lise döneminde yaşadığı olayların anlatıldığı dizi, trajik bir trafik kazası ile başladı. Yaz sezonuna damga vurması beklenen dizinin ilk bölüm reytinglerinin kötü gelmesi herkesi şaşırttı.

Önümüzdeki haftalarda dizinin daha iyi sonuçlar alması bekleniyor ama izleyicilerin ilgi azlığının bir başka nedeni de perşembe akşamları 3 farklı dizinin yayında olması.

Seni Kalbime Sakladım dizisi TRT1’de yayınlanıyor. İçimizdeki Ateş ise atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 21 Temmuz perşembe günü ise Show TV’de Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi başlayacak ve bu dört yapımın yarışında reytinglerin nasıl şekilleneceği de yakında ortaya çıkacak.

İşte Duy Beni dizisinin 14 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak olan ikinci bölümünden ilk fragman: