Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde gölgede kalan aşk yeniden gündem oldu!

Gönül Dağı dizisinde gölgede kalan aşk yeniden gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin ilk sezonunda Zahide ile Sefer karakterlerinin aşkı birçok sınamadan geçti… Zahide’nin 3 çocuğu ile yeni bir hayata adım atmada yaşadığı kararsızlık izleyicilerin yüreklerini burktu.

Sefer, saf aşkını göstermek için uzun zaman beklemesine rağmen hedefinden vazgeçmedi. Zahide’ye olan aşkı yüzünden başına birçok olay da gelen Sefer yine de yılmadı. Zahide’nin eski eşi ile de sorunlar yaşaması ile Sefer ve Zahide aşkı ilk sezonda izleyicileri en çok etkileyen aşk olmuştu.

Zahide ve Sefer evlendi. Dizinin ikinci sezonunda bir süre gölgede kalan bu çift yeniden dram konusu ile öne çıkartılmaya başlandı. Bu sezonun en iyi reytinglerini alması ile dikkat çeken Gönül Dağı dizisinde Ferdi Sancar ile Ecem Özkaya ikilisinin yüksek performansı da alkışı hak ediyor.

46. bölümü 8 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinde Zahide ve Sefer’i yeni bir sınav bekliyor. Dizi hayranları yine çok duygulanacak. Sefer’den Zahide’yi unutmasını istiyorlar. Ama Zahide, geç bulduğu aşkını öyle kolay bırakmayacak. İşte 46. bölümden 2. fragman: