Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’dan 2022 yılının ilk alımlı pozları geldi!

İrem Helvacıoğlu’dan 2022 yılının ilk alımlı pozları geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, uzun süredir farklı rollerle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Behzat Ç. isimli yapım ile birlikte setlere adım atan oyuncu, fenomen haline gelen Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri ile de geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Yaz döneminde Baş Belası isimli polisiye komedi dizisiyle atv ekranında yer alan oyuncu, sonrasında ise Engin Akyürek ile birlikte yeni bir projeye başladı. Kaçış isimli dizinin çekimleri için Gaziantep’e giden oyuncu, savaş muhabiri iki kişinin yaşadıklarını anlatan proje için kamera karşısına geçti.

Disney Plus için çekilen Kaçış dizisiyle dijital projelere de adım atan oyuncu, 2022 yılının ilk hoş pozlarını da Mag Dergisi’ne verdi.

İrem Helvacıoğlu'dan 2022 yılının ilk alımlı pozları geldi! 10

Son yıllardaki rolleriyle milyonların ilgisini ve beğenisini üzerine toplayan İrem Helvacıoğlu MAG Ocak kapağının konuğu oldu.

Birbirinden zarif pozlar veren oyuncu, fit vücuduyla dikkatleri çekti.

İrem Helvacıoğlu'dan 2022 yılının ilk alımlı pozları geldi! 11

Alımlı pozlarına seksilik de katan ama bunu hiç de abartamayan İrem Helvacıoğlu, zarafetini de sergilemiş oldu…

Yeni şeyler keşfetmeyi heyecan verici bulduğunu söyleyen ünlü oyuncu, mesleğinin kendisine uçsuz bucaksız bir yolda yürüme imkanı tanıdığını da ifade etti.

İrem Helvacıoğlu'dan 2022 yılının ilk alımlı pozları geldi! 12

Nefes karakterinin kendisi için çok özel anlamı bulunduğunu belirten oyuncu, bu karakteri çok derin ve çok ayrı bir yerde tuttuğunu anlattı.

İrem Helvacıoğlu'dan 2022 yılının ilk alımlı pozları geldi! 13