Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV’deki Mahkum dizisi basamakları çifter çifter tırmanıyor!

Fox TV’deki Mahkum dizisi basamakları çifter çifter tırmanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle yeni buluşmaya başlayan Mahkum dizisi büyük ilgi çekti. Aralık ayında yayınlanan ilk 4 bölümü ile geniş bir hayran kitlesi kazanan dizinin çok iyi bir hikayesi var. Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum’da başrollerde etkili isimleri görüyoruz.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin kısa sürede geniş bir izleyici kitlesi kazanması çok iyi reytinglerin elde edilmesini sağladı.

Mahkum dizisi, perşembe rekabetine o kadar hızlı bir giriş yaptı ki, dizinin 4. bölümünü tüm kategorilerde birincilik elde etti. Camdaki Kız dizisine büyük çelme takan Mahkum, perşembe günkü reyting denklemini de değiştirdi.

Mahkum dizisinin sosyal medya yansıması da gayet iyi… Adba’nın yaptığı araştırmaya göre dizi 27 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında en iyi sosyal reyting elde eden ilk 20 yapımdan birisi oldu.

Sadakatsiz, Yasak Elma, Emanet, Kuruluş Osman, Kardeşlerim gibi dizileri geride bırakan Mahkum hem televizyon reytinglerinde hem de sosyal medya reytinglerinde iyi bir sıçrama elde etti.

8100 reyting puanı alarak 14. sırada yer alan Mahkum’un önümüzdeki haftalarda çok daha iyi oranlar elde etmesi de bekleniyor.

“Haftanın en popüler programları” listesinin ilk sırasında Kalp Yarası isimli atv dizisi bulunuyor. İkinciliği Fox TV’nin yeni yarışma programı Maske Kimsin Sen elde etti. Üçüncü sırada ise 4 sezondur çok başarılı bir şekilde yoluna devam eden ve Mahkum dizisinin de rakiplerinden olan Bir Zamanlar Çukurova bulunuyor.

İşte Adba’nın ilk 20 program listesi:

Fox TV'deki Mahkum dizisi basamakları çifter çifter tırmanıyor! 7