Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde okuduğu türküler Hazal Çağlar’a yeni bir kariyer kapısı açabilir!

Gönül Dağı dizisinde okuduğu türküler Hazal Çağlar’a yeni bir kariyer kapısı açabilir!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Hazal Çağlar, Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Asuman karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu, başarılı performansı ile dizinin önemli isimlerinden birisi oldu ve geniş halk kitleleri tarafından tanındı.

Hazal Çağlar’ı Gönül Dağı dizisinde öne çıkartan bir başka detay ise hikaye içinde Asuman karakterinin söylediği türküler oldu. Bu türküleri kendisinin seslendirdiğini anlatan Hazal Çağlar, müzik alanında kariyer yapma konusunda da çeşitli teklifler alıyor.

Genç oyuncu yaptığı açıklamada bu konuda şunları söyledi: ”

“Türküleri sen mi okuyorsun ?”. Hem sosyal medyada hem de çevremde sıkça karşılaşıyorum bu soruyla… Buradan tekrar söylüyorum, ‘Evet dizideki türküleri ben okuyorum. Kıymet verip dinleyip, beğendiğiniz için de tekrar teşekkür ediyorum…’

Ben müziği oyunculuğun içinde kullanmayı seviyorum. Bu tarz fikirlerim yok ancak gerçekten müziğe yönelmemle ilgili oldukça fazla teklif alıyorum. Albüm değil ama bir youtube kanalı açabilirim, benim için de farklı bir uğraş olur. Ama şu an için bu sadece bir fikir.”

Hazal Çağlar, evliliğin kadınların kariyerlerine bir engel gibi görülmemesi gerektiğini düşünüyor. Kadınların aynı anda birçok şeyi yürütebileceklerini belirten Hazal Çağlar, evlilik konusunda şunları anlattı:

“Ufukta bir evlilik görünmüyor. Şu an daha çok kariyer odaklıyım diyebilirim. Ama belli mi olur kısmet bu işler. Doğru zamanda doğru kişiyle her şey olur. Çocuk yetiştirmede annenin emeği, sevgisi çok önemli. Bu nedenle kişinin kariyer planlarını biraz zorlayacaktır tabii ki. Ama kadın birçok şeyi aynı anda yürütebilen bir varlık. Birçok kadın bunu başarıyor. Ben de başarabilirim. “