Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde öyle bir mesaj verildi ki, ince görmek diye buna denir!

Gönül Dağı dizisinde öyle bir mesaj verildi ki, ince görmek diye buna denir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin 7. bölümü izleyicilerle dün akşam buluştu. Yine binlerce mesaj ile sosyal medyada beğenilerini ileten izleyiciler, TRT1’e bir kez daha böyle naif bir yapımı ekrana getirdiği için teşekkür eden yorumlar yaptı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ı başrolde buluşturan dizinin 8. bölümü ise 12 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. Gençlerin binbir zahmet ile yaptıkları uçak çalınıyor. Ancak dizide bir mesaj var ki, ince görmek diye buna denir.

Taner, uçağın çalınması ile dertleniyor. Kimin çaldığı belli değil, ancak dedesinin verdiği şu öğütü de aklının bir yerine yazıyor… İşte dizide verilen o güçlü mesaj: “İçten içe dert ettiğini biliyorum. Ama etme. İnsanlar çalsa çalsa bir avuç demir yığınını çalarlar. Hayallerini çalamazlar ki…

Gönül Dağı dizisi 12 Aralık Cumartesi 8. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor.

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.