Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde reytinge bakmayın hikaye kan kaybediyor!

Gönül Dağı dizisinde reytinge bakmayın hikaye kan kaybediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, 3. sezonuyla da yine milyonların beğenisini kazanan yapımlardan birisi olmayı sürdürüyor. Bu durumu çift haneli reytinglerden de anlayabilirsiniz.

81 bölümü geride kalan Gönül Dağı dizisi için en önemli başarı kaynağı hikayesinin gücüydü. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizinin karakterleri de çok beğenildi ve 3. sezonda da çok etkili bir proje olarak başarılarına devam ediyor. Bu görüntüyü bozan gelişmeler ise ikinci sezon finalinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın ani ayrılık kararı ile bozulmaya başladı.

Gönül Dağı dizisinde aşkın sıcaklığını Dilek ve Taner ilişkisinde bulan dizi hayranları, 3. sezonda ise Selma öğretmen dayatması ile karşı karşıya kaldı. Taner ile Selma karakterlerini yakınlaştırma adımları izleyicilere pek de samimi gelmedi. Birçok dizi hayranı Berk Atan’ın etkileyici oyunculuğuna hayranlıkla bakıyor ama senaristlerin Selma karakterini fazlasıyla öne çıkartmasından hiç memnun değil.

Gönül Dağı dizisinde reytinge bakmayın hikaye kan kaybediyor! 37

Dizinin bazı karakterlerinin de hikayede daha az yer almaya başladığı yönünde eleştiriler de başladı. Gönül Dağı dizisi 81. bölümü geride bıraktı ve hala çift haneli reytingler alarak sezonun en başarılı ilk 3 dizisinden birisi olmayı sürdürüyor. Ancak reytingler sizi yanıltmasın hikayeye yönelik eleştiriler katlanarak artmaya başladı.

Dizinin senaryosunda sıkıntıların başladığını, bazı karakterlerin önemsizleştirildiğini, bazı karakterlerin gerektiğinden daha fazla öne çıkartıldığı yönünde eleştiriler artıyor.

Sosyal medyaya yansıyan bu eleştirilerde en çok da seyir zevkinin git giden her bölümde düştüğüne dikkat çekiliyor. Sahnelerin duygusunun düşük olmaya başladığı ve bazı karakterlerin pasif bir duruma getirildiği eleştirisi de var.

Gönül Dağı dizisinin bu sezonu da başarılı bir şekilde tamamlaması sürpriz olmaz ama senaristlerin bu eleştirileri de göz önüne alarak hikaye konusunda bazı adımlar atması gerekiyor.