Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde başrollerden rol çalan isim Ceren Yalazoğlu Karakoç oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde başrollerden rol çalan isim Ceren Yalazoğlu Karakoç oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinde her geçen hafta öne çıkan oyuncu olarak Ceren Yalazoğlu Karakoç dikkatlari çekiyor. Nurseme isimli karakteri canlandıran oyuncunun rolüne çok iyi adapte olması ve karakterin hislerini izleyicilere geçirmedeki becerisi konuşulmaya başlandı.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda genç oyuncunun öne çıkan performansına dikkat çekti. Birçok kişinin de kabul ettiği bu gerçek, senaristlerin hikayeyi bir iki karakterin üzerine yıkmayarak, yan rolleri de öne çıkartan çabalarının bir sonucu olarak dikkat çekiyor.

Sina Koloğlu da paylaşımında bu noktaya dikkat çekti ve şöyle yazdı: Yeni sezon dizileri arasında ‘Kızılcık Şerbeti’ giderek kendi hikayesini izlenir bir kıvama getirdi. Bir kere ekip doğru seçim olmuş. Muhtemel yönetmen dokunuşu var. Senaryo başrolü ‘iki kişinin üzerine’ yıkmamış.”

Kızılcık Şerbeti dizisinde başrollerden rol çalan isim Ceren Yalazoğlu Karakoç oldu! 8

Kızılcık Şerbeti dizisinde son haftalarda fazlasıyla öne çıkan Nursema karakteri, aslında toplumda örneği çok fazla olan birisi ve bu nedenle de geniş izleyici kitlelerini etkileyebiliyor.

Ceren Yalazoğlu Karakoç’un da karakterin ruhunu sergileme başarısının ardından sosyal medyada öne çıkmaya başlaması hayatı hakkında detayların da merak edilmesine neden oldu.

Sina Koloğlu, dizideki Nursema karakterine dikkat çekerek şöyle yazdı: “Ve bir Nursema olayı giderek kendini göstermeye başladı. Ev ahalisi ‘rolüne çok iyi odaklanmış’ diyor. #CerenYalazoğlu bıçak sırtı bir rolde, belki bir çok ‘hayalin sesi’ de oluyor gibi.”

Kızılcık Şerbeti dizisinde başrollerden rol çalan isim Ceren Yalazoğlu Karakoç oldu! 9

Kızılcık Şerbeti dizisiyle yıldızı parlamaya başlayan Ceren Yalazoğlu Karakoç, 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları bölümünü bitiren oyuncu, Kızılcık Şerbeti dizisinin öncesinde Beni Affet, Maria ile Mustafa ve Akıncı isimli dizilerde rol aldı.