Ana sayfa Sosyal Medya Zeytin Ağacı dizisi Tuba Büyüküstün’ü Türk oyuncu arasında zirveye çıkardı

Zeytin Ağacı dizisi Tuba Büyüküstün’ü Türk oyuncu arasında zirveye çıkardı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuba Büyüküstün, son dönemde yer aldığı dizilerle dikkatleri üzerine çekiyor. Rise of Empires Ottoman isimli dijital dizi ile Netflix’te 2020 yılında önemli bir çıkış yapan oyuncu, daha sonra ise televizyon ekranında Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek ile yıllar sonra yeniden bir araya gelmişti.

Bu iki projesinin ardından ise oyuncunun heyecanla beklenen Another Self ismi ile duyulan ama Zeytin Ağacı olarak Netflix’te izleyicilerle buluşan proje büyük yankı buldu. Dünyanın dört bir yanındaki Tuba Büyüküstün hayranlarının sosyal medya üzerinden diziyi öne çıkartan paylaşımları, Zeytin Ağacı’nın Netflix’te en çok izlenen içeriklerden birisi olmasını sağladı.

Ayrıca bu dizi ile birlikte Tuba Büyüküstün de dünya gündeminde birçok ülkede en çok konuşulan Türk oyuncu olarak öne çıktı. Tuba Büyüküstün ayrıca dünya çapındaki oyuncularla ilgili bilgi bankası olarak kabul edilen IMDb’nin listesinde de 1117. sıraya kadar yükseldi.

11 milyondan fazla oyuncunun yer aldığı IMDb listesinde çok iyi bir konuma gelen Tuba Büyüküstün, hem Hande Erçel hem de Can Yaman ikilisini de geçmeyi başardı.

Zeytin Ağacı dizisi ile birlikte büyük yükseliş sergileyen Tuba Büyüküstün hem Netflix ekranında dizinin izlenme sayılarının yüksekliği hem sosyal medyada birçok ülkede gündem olması hem de IMDb listesinde Türk oyuncular içinde zirveye yerleşmesi ile kariyerinde etkili bir açılım yapmış oldu.

Zeytin Ağacı dizisinde rol alan Murat Boz, Boncuk Yılmaz ve Serkan Alutnorak da yine IMDb listelerinde üst sıralara çıkarak kariyerlerinin rekorunu kırdı.