Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisindeki aile sıcaklığına her zamankinden daha çok ihtiyaç var!

Gönül Dağı dizisindeki aile sıcaklığına her zamankinden daha çok ihtiyaç var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında üçüncü sezonu ile Cumartesi akşamları yoluna devam eden Gönül Dağı dizisi, aile sıcaklığı sergileyen bir yapım olması ile öne çıktı. Tecrübeli oyuncular ile gençlerin bir araya gelmesiyle oluşturulan sinerji 85 bölümdür izleyicilere çok keyifli anlar yaşatıyor.

Her ne kadar üçüncü sezonda dizinin senaryosuna yönelik kendisini yenileyemediği eleştirileri yapılıyor olsa da Gönül Dağı dizisi, aile hikayesi olması ve Anadolu halkının değerlerini sergilemesi ile hala milyonların sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Üçüncü sezonunda bile çift haneli reytingler alabilen bir dizi olması ile de takdiri hak eden Gönül Dağı’ndaki aile sıcaklığına her zamankinden daha çok ihtiyacın olduğu bir süreçten geçiyoruz.

Türkiye’yi sarsan 6 Şubat Pazartesi gece yarısı meydana gelen depremin ardından, 9 saat sonra yine ikinci büyük bir deprem ile Kahramanmaraş üstü üste sallandı. 11 ili etkileyen ve 14 milyona yakın insanın hayatında önemli bir değişime neden olan deprem nedeniyle 43 binden fazla kişi öldü ve 110 binden fazla kişi de yaralandı.

Ancak yıkılan evlerin yanı sıra, hasarlı evlere de vatandaşları girememesi sonucunda milyonlarca kişi sokakta yaşamak durumunda kaldı. Tüm Türkiye’nin yardım seferberliği başlatması ile yurt dışından gelen katkılarla birlikte deprem felaketinin yaralarının sarılmasına çalışılıyor.

İşte böyle duygu yoğunluğunun yüksek olduğu zamanlarda insanlar ekran başında aile sıcaklığını hissedebileceği, dostluk, arkadaşlık ve insani değerleri ile öne çıkan diziler görmek istiyor.

Gönül Dağı da bu süreçte birçok izleyicinin biraz olsun kafasını dağıtması için iyi bir seçenek gibi gözüküyor.

Gönül Dağı dizisinin 86. yeni bölümünün 25 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT1 ekranında yayınlanacağını hatırlatalım.